Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άστον Βίλα – Τότεναμ 2-3

Άστον Βίλα – Τότεναμ 2-3

Πολύ μεγάλη νίκη για την Τότεναμ που χάρη στο γκολ του Σον στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έφυγε με διπλό (3-2) για Champions League από την έδρα της Βίλα.

Πολύ σημαντική νίκη για την Τότεναμ που επικράτησε με 3-2 της Άστον Βίλα χάρη σε γκολ του Σον στο 90+4′ και έφτασε στον έναν βαθμό από την τέταρτη Τσέλσι που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Η Βίλα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 9′ όταν ο Ελ-Γκάζι έκανε τη σέντρα και ο Αλντερβάιρελντ βάζοντας το πόδι του λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Στο 27′ όμως η Τότεναμ έφερε το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Αλντερβάιρελντ που ρέφερε για το αυτογκόλ κι έκανε το 1-1 με πολύ όμορφο γυριστό.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο οι «Spurs» έφτασαν σε δεύτερο γκολ όταν κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ένχελς στον Μπέργκβαϊν με τον Σον να αναλαμβάνει την εκτέλεση, τον Ρέινα να αποκρούει και τον Νοτιοκορεάτη να κάνει το 2-1 με τη δεύτερη προσπάθεια.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Βίλα μπήκε δυνατά κι έφτασε στο 2-2 με τον Ένχελς που ισοφάρισε με κεφαλιά. Η λύτρωση για την Τότεναμ ήρθε στην τελευταία φάση του ματς όταν από λάθος του Ένχελς ο Σον έκανε το 3-2 σε τετ-α-τετ.

Αστον Βίλα: Ρέινα, Ένχελς, Κόνσα, Χόους, Γκίλμπερτ, Ντρινκγουότερ (60′ Νακαμπά), Ντάγλας Λουίς, Τάργκετ, Ελ-Γκάζι (70′ Τρεζεγκέ), Σαματά (83′ Μπαστόν), Γκρίλις.

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Γουίνκς, Ντάιερ (60′ Λο Σέλσο), Λούκας, Ντέλε Άλι (83′ Τζέντσον Φερνάντες), Μπέργκβαϊν (90+6′ Φερτόνχεν), Σον.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024