FIBA: Βαρύ πρόστιμο στη Βίρτους Μπολόνια επειδή έφυγε από το BCL
Πρόστιμο ύψους 250.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η ιταλική ομάδα, επειδή αποφάσισε να αποχωρήσει από τη διοργάνωση του BCL για να συμμετέχει στο Eurocup.
Βαρύ πρόστιμο ύψους 250.000 ευρώ αποφάσισε να επιβάλει η FIBA στη Βίρτους Μπολόνια, λόγω της απόφασης της ιταλικής ομάδας να αποχωρήσει φέτος από το Basketball Champions League για να συμμετάσχει στο Eurocup.
Η συγκεκριμένη κίνηση δεν άρεσε καθόλου στους ιθύνοντες της παγκόσμιας ομοσπονδίας, η οποία δεν δίστασε να εξαντλήσει όλη της την αυστηρότητα πάνω στο σύλλογο από τη Μπολόνια.
Σύμφωνα με τη «Resto del Carlino», οι Ιταλοί είχαν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στο BCL και στη συνέχεια την απέσυραν, γεγονός που με βάσει το άρθρο 4.7 τιμωρείται με την επιβολή προστίμου.
Πάντως, ο σύλλογος έχει ζητήσει ήδη της άρση της απόφασης και πλέον μένει να φανεί αν το αίτημά του θα γίνει αποδεκτό από τη FIBA.
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Έξαλλος ο Σπανούλης: «Στο επόμενο παράθυρο θα είναι όλοι εδώ»
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442