Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες σε αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι των ΗΠΑ. Ο Jim Angulo, που βρέθηκε στο σημείο, περιέγραψε σε αμερικάνικα Μέσα τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του

Τη στιγμή της διάσωσης ενός άνδρα από φλεγόμενο όχημα κατέγραψε κάμερα, με το βίντεο που δημοσιεύτηκε να κόβει την ανάσα.

Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες σε αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι των ΗΠΑ. Ο Jim Angulo, που βρέθηκε στο σημείο, περιέγραψε σε αμερικάνικα Μέσα τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του.

Όπως είπε, πήγαινε στην δουλειά του όταν είδε ένα φορτηγό και ένα αυτοκίνητο να έχουν πιάσει φωτιά. Εκείνη τη στιγμή, όμως, δεν γνώριζε πως ένας άνδρας είχε εγκλωβιστεί σε ένα από τα οχήματα.

Όταν εντόπισε τον εγκλωβισμένο, έτρεξε να βοηθήσει.

Στα πλάνα του βίντεο που κατεγράφησαν, ο Angulo ακούγεται να φωνάζει στον άνδρα να βγει από το όχημα. Εκείνος, όμως, αδυνατεί και έτσι τρέχει ο ίδιος να τον απεγκλωβίσει, παρά τον κίνδυνο.

«Είδα 20 άτομα να καταγράφουν τις σκηνές με τα κινητά τους και να μην κάνουν τίποτα, και τότε είπα ‘είναι πάνω μου’. Ο άνδρας φώναζε: ‘Δεν μπορώ, δεν μπορώ. Είναι πολύ καυτό, πολύ καυτό. Δεν μπορώ να βγω έξω».

Τελικώς, ο «καλός Σαμαρείτης» κατάφερε να βγάλει τον οδηγό από το όχημα, σώζοντάς του τη ζωή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr