Iστορική απόφαση για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς η Ολομέλεια αποφάσισε να εγκρίνει την τριμερή συμφωνία μεταξύ της ΕΟΕ, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων στην Αρχαία Ολυμπία, προκειμένου να εκσυγχρονιστούν και να αποτελέσουν παγκόσμιο κέντρο της Ολυμπιακής εκπαίδευσης.
Οι εργασίες θα αρχίσουν αμέσως μετά την Τελετή Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2021 λίγο πριν τη διεξαγωγή της Συνόδου της ΔΟΕ στην Αθήνα. Τη δαπάνη των εργασιών που φτάνει τα 12,5 εκατ. δολάρια θα αναλάβει αποκλειστικά η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.
Την παρουσίαση των εργασιών που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις της Αρχαίας Ολυμπίας έκανε στη συνεδρίαση της ΕΟΕ, ο Διευθυντής της ΔΟΕ Πάνος Τζιβανίδης, ο οποίος απάντησε και σε όλα τα ερωτήματα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τα ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.
Στον τελικό των 53κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Αλβανία, η Μαρία Πρεβολαράκη, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από την Ουκρανή Γεφρεμοβα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου