Είσαι μόνη την ημέρα του υποτιθέμενου έρωτα και της αγάπης. Μη νιώθεις άσχημα και σιγά που θα κάτσεις να ασχοληθείς με τα κοινωνικά στερεότυπα περί του τι πρέπει να νιώθεις τη συγκεκριμένη ημέρα.

Ελέυθερη

Κι ωραία… Το ότι είσαι ελεύθερη σου δίνει τις επιλογές να είσαι σε μια κατάσταση που μπορείς να φλερτάρεις όσο θέλεις με όποιον θέλεις και να μη νιώθεις άσχημα για αυτό. Είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι γουστάρεις και με όποιον γουστάρεις ακόμη και χωρίς δεσμεύσεις και συναίσθημα.

Θέλεις να είσαι μόνη

Μη νιώθεις άσχημα που είσαι μόνη ειδικά από τη στιγμή που είναι δική σου επιλογή, πράγμα που σημαίνει ότι θέλεις την αυτάρκειά σου και την ανεξαρτησία σου χωρίς να δίνεις λογαριασμό για την καθημερινότητά σου σε κανέναν.

Για να είσαι χαρούμενη και ευτυχισμένη δε χρειάζεται να είσαι με κάποιον ντε και καλά. Ούτε χρειάζεται να είσαι με κάποιον για να θεωρείσαι «ολοκληρωμένη» ως γυναίκα.

Γιατί σήμερα;

Το ότι είανι του Αγίου Βαλεντίνου από πού έως πού σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι ερωτευμένη ντε και καλά; Από τη στιγμή που νιώθεις ωραία με εσένα μπορείς να γιορτάζεις τον έρωτα κάθε φορά που είσαι ερωτευμένη μέσα στον χρόνο, χωρίς να λειτουργείς με βάση τις κοινωνικές επιταγές και τους τάχα ρομαντισμούς που πρέπει να επιτελέσεις λόγω της ημέρας.

Ο έρωτας και η αγάπη γιορτάζεται κάθε μέρα χωρίς να γίνεται από τα «πρέπει» και τα «θέλω» που μια παράδοση αναπαράγει.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr