Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός - ληστής: Καρέ καρέ η ληστεία σε βενζινάδικο

Αστυνομικός – ληστής: Καρέ καρέ η ληστεία σε βενζινάδικο

Την ώρα που ο υπάλληλος πάει να βάλει βενζίνη στο μηχανάκι του, ο αστυνομικός βγάζει το υπηρεσιακό του όπλο, τον απειλεί και του ζητά τις εισπράξεις. Ο υπάλληλος υπακούει και στη συνέχεια ο αστυνομικός αποχωρεί από το σημείο

Βίντεο από ληστεία που πραγματοποίησε σε βενζινάδικο ο αστυφύλακας που συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή από συναδέλφους του βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Την ώρα που ο υπάλληλος πάει να βάλει βενζίνη στο μηχανάκι του, ο αστυνομικός βγάζει το υπηρεσιακό του όπλο, τον απειλεί και του ζητά τις εισπράξεις. Ο υπάλληλος υπακούει και στη συνέχεια ο αστυνομικός αποχωρεί από το σημείο.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, ο 29χρονος αστυφύλακας και πατέρας τριών παιδιών, λίγο πριν τη σύλληψή του είχε διαπράξει δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννέα ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών και συγκεκριμένα το υπηρεσιακό του πιστόλι, ρουχισμός και τρία δίκυκλα καθώς και 690 ευρώ από τις τελευταίες δύο ληστείες.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τον ίδιο σταθμό, ο αστυνομικός επικαλέστηκε εθισμό στον τζόγο.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024