Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Ποια είναι τα πλάνα του Ένινγκ

Άρης : Ποια είναι τα πλάνα του Ένινγκ

Δύσκολα ο Γερμανός τεχνικός θα προχωρήσει σε κάποια αλλαγή στο βασικό σχήμα του σημερινού (7 μ. μ) εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έκανε αρκετές δοκιμές τις τελευταίες δύο μέρες, σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για τη προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ο Γερμανός τεχνικός θα εμπιστευτεί, όπως όλα δείχνουν, την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Ατρόμητο για το κύπελλο στο Κλεάνθης Βικελίδης και με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Ρόουζ θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Κόρχουτ το αριστερό, ενώ Βέλεθ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Φετφατζίδης δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και οι Λάρσον και Ντιγκινί στη κορυφή της επίθεσης.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024