Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ερωτεύεσαι κι άλλον άντρα ενώ έχεις σχέση

Όταν ερωτεύεσαι κι άλλον άντρα ενώ έχεις σχέση

Τα πράγματα είναι δύσκολα στα συναισθηματικά σου, τουλάχιστον έτσι φαίνεται

Όταν έχετε σχέση δεν ξέρετε ποτέ πότε θα έρθει εκείνη η στιγμή στην οποία θα νιώσετε συναισθήματα και για άλλο ένα άτομο. Η στιγμή που θα πιάσετε τον εαυτό σας να είναι ερωτευμένος με 2 άτομα ταυτόχρονα.

Αν βρίσκεστε σε σχέση

Καμιά φορά ο έρωτας μάς ξαναχτυπά την πόρτα ενώ είμαστε… κατειλημμένες. Και όχι, αυτό δεν δείχνει κάτι κακό για τον χαρακτήρα ή την ηθική μας.

Σκεφτείτε αν περνάτε καλά

Ίσως ο λόγος που σας φαίνεται τόσο ενδιαφέρον αυτός ο νέος φίλος του κολλητού σας, είναι η απουσία ενδιαφέροντος στη σχέση σας. Η ρουτίνα, η αίσθηση πως μας παραμελούν ή οι διαρκείς καβγάδες, είναι αρκετά για να κάνουν και τον πλέον μονογαμικό άνθρωπο να αναζητήσει την ευτυχία του εκτός της σχέσης. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείτε να κάνετε: Να προσπαθήσετε να επιλύσετε τα προβλήματα ή να χωρίσετε.

Τι τον καθιστά ελκυστικό;

Από την άλλη πλευρά, ακόμη και μια σχέση που δεν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα ενδέχεται να εμπεριέχει ελλείψεις. Για παράδειγμα, ίσως ο σύντροφός σας αγαπά την ηρεμία και τη σπιτική ζωή, ενώ εσάς έχει αρχίσει να σας λείπει μια πιο αυθόρμητη καθημερινότητα που να χαρακτηρίζεται από ένταση και εκπλήξεις.

Έτσι, αν τύχει να συναντήσετε έναν άνθρωπο που δείχνει ικανός να καλύψει αυτά τα κενά, δεν αποκλείεται να αρχίσετε να τον ερωτεύεστε. Σε αυτή την περίπτωση, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να εκθέσετε τις ανάγκες σας στο ταίρι σας. Ίσως είναι πρόθυμος να καταβάλει ορισμένες προσπάθειες.

Είστε σίγουρα μονογαμική;

Μερικά κορίτσια (όπως και μερικά αγόρια) δεν λιώνουν μόνο για έναν άνθρωπο, αλλά για πολλούς. Η μονογαμία, όσο όμορφη και αν μπορεί να γίνει για αυτούς που πραγματικά την επιθυμούν, δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε κατάλληλη για όλους. Υποψιάζεστε ότι κάτι τέτοιο ισχύει και για τη δική σας περίπτωση;

Η καλύτερη στρατηγική είναι η ειλικρίνεια και η προσπάθεια να οικοδομήσετε μια ανοιχτή ή πολυσυντροφική σχέση. Απλώς θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι για να είναι ισότιμη, και οι δυο σας θα έχετε τα ίδια ακριβώς δικαιώματα – όπως, φυσικά, και το ενδεχόμενο ο σύντροφός σας να απορρίψει αυτό το σενάριο και να προτιμήσει τον χωρισμό.

Sports in

Εκεί που δεν έφτασε ποτέ κανείς άλλος Έλληνας -σε μια σεζόν- στα κύπελλα Ευρώπης (vids)

Ο Κώστας Φορτούνης κάνει πράγματα που νομίζαμε πως δεν υπάρχουν στα μέρη μας και…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024