Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μην εμπιστεύεσαι απόλυτα έναν Δίδυμο

Μην εμπιστεύεσαι απόλυτα έναν Δίδυμο

Το ακούς συχνά αλλά μπορεί και να μην ισχύει

Είναι ένα ζώδιο της παρέας. Δημιουργικό και του καλλιτεχνικού δρόμου. Του αρέσει πολύ να προξενεί αλλαγές σε καθημερινό επίπεδο, γιατί μέσα από αυτόν τον τρόπο μπορεί πιο εύκολα να καταλήξει εκεί που θέλει, στον προορισμό του δηλαδή.

Ακούς συχνά για αυτόν ότι…

Ναι ναι, είναι συχνό το φαινόμενο να ακούς τα χειρότερα για αυτό το ζώδιο. Το θέμα είναι όμως ότι κάποια από αυτά που λέγονται, δυστυχώς ισχύουν και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμκα κάθε φορά που συστήνει τον εαυτό του κάποιος και τον ρωτάς τι ζώδιο είναι, αν είναι δίδυμος να απαντάει με ανασφάλεια.

Αλήθεια ή ψέμα;

Έχεις ακούσει ότι λένε ψέματα ή ότι κάτι σου κρύβουν. Η πραγματικότητα βρίσκεται κάπου στη μέση. Από την άποψη ότι για κανέναν λόγο δε θα σου πει ψέματα αλλά ούτε θα σου πει την «ψυχρή» και «κυνική» αλήθεια.

Επειδή βλέπει τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, το σίγουρο είναι ότι θα τον δεις να σου λέει άλλα την πρώτη φορά και άλλα τη δεύτερη. Δεν είναι ότι λέει αλήθεια η ψέματα. Είναι ότι πολύ απλά δε μπορεί να δει τα πράγματα από μία και μόνο οπτική.

Κέρατο!

Καλά αυτό ισχύει. Δεν είναι και από τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια. Το ίδιο ισχύει και για τον Τοξότη ή τον Κριό. Αλλά όχι σε τέτοιον βαθμό. Ο Δίδυμος κατά βάση κερατώνει γιατί πλήττει μέσα στη σχέση. Αυτό είναι η μία πλευρά.

Η δεύτερη πλευρά είναι ότι νιώθει συναισθήματα με αποτέλεσμα να μη θέλει να σε χωρίσει. Αυτά τα συναισθήματα όμως δεν είναι τόσο δυνατά έτσι ώστε να είναι ικανά να είναι μονογαμικός στη σχέση σας.

Να τον εμπιστεύομαι ή όχι τελικά;

Είναι ανάλογα και τι αστρολογικό χάρτη έχει ο καθένας. Μπορεί να είναι Δίδυμος με Αφροδίτη στον Καρκίνο και να είναι εντελώς πιστός και αφοσιωμένος. Μπορεί να είναι Δίδυμος με Αφροδίτη στον Τοξότη και Άρη στους Διδύμους όπου εκεί θα σε κερατώσει από το πρώτο ραντεβού σας καθώς θα έχει κανονίσει να βγει με άλλη.

Γενικά μην τον εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα. Κράτα μια «πιθανότητα» να μην είναι όπως σου παρουσιάζει τον εαυτό του ότι είναι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024