Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ: «Από τότε που έφυγε ο Κουτίνιο παίζουμε καλύτερα»

Λίβερπουλ: «Από τότε που έφυγε ο Κουτίνιο παίζουμε καλύτερα»

Ο τεχνικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Πίτερ Μουρ, τόνισε πως η φυγή του Φιλίπε Κουτίνιο από την ομάδα ήταν μία ευεργετική αλλαγή!

Η καριέρα του Φιλίπε Κουτίνιο, από τότε που έφυγε από τη Λίβερπουλ, έχει πάρει την κατιούσα, καθώς δεν έχει καταφέρει πολλά πράγματα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.

Το πιθανότερο σενάριο για τον Βραζιλιάνο είναι να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα από τον δανεισμό του στους Βαυαρούς, αλλά ακόμα και οι Καταλανοί θα επιδιώξουν να τον ξεφορτωθούν και να τον πουλήσουν, διότι δεν έχει πείσει πως μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα στο «Camp Nou».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κουτίνιο είναι αβέβαιο, ενώ δημοσιεύματα τον συνδέουν με μία πιθανή επιστροφή του στη Λίβερπουλ.

Βέβαια, οι «κόκκινοι» δεν φαίνονται και πολύ διατεθειμένοι να κυνηγήσουν την περίπτωση αυτή, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Πίτερ Μουρ, να αναφέρει μάλιστα τα καλά που έφερε η απομάκρυνση του Κουτίνιο από το «Anfield».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Πίτερ Μουρ:

«Όταν πουλήσαμε τον Κουτίνιο, υπήρξε μία ριζική αλλαγή. Όχι μόνο στο ρόστερ, αλλά γενικότερα στον τρόπο που έπαιζε η ομάδα. Από την αρχή της ήταν ευεργετική αλλαγή, καθώς τότε για παράδειγμα χάσαμε μόνο ένα ματς μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Δεν θέλω να μειώσω την αξία του, μιας και ήταν υπέροχος σε εμάς. Ωστόσο, έκτοτε παίζουμε καλύτερα, ενώ τα χρήματα που πήραμε από την Μπαρτσελόνα, μας βοήθησαν να αγοράσουμε τον Άλισον και αυτή ήταν η απόλυτα ιδανική προσθήκη».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024