Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για αυτούς τους λόγους προβάλλετε τη σχέση σας στα social media

Για αυτούς τους λόγους προβάλλετε τη σχέση σας στα social media

Κι όμως έτσι είναι, καλό είναι να μην είστε σε άρνηση

Οι άνθρωποι συχνά δηλώνουν την κατάσταση της σχέσης τους στο προφίλ των κοινωνικών μέσων και είναι χαρακτηριστικό έτσι ότι κάνουν ξεκάθαρο ότι έχουν δεσμό.

Τι κάνουν;

Χρησιμοποιούν μια φωτογραφία με τον συντροφό τους ως φωτογραφία προφίλ και δημοσιεύουν φωτογραφίες και ενημερώσεις που αναφέρουν τους ρομαντικούς τους συντρόφους. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτούς τους κοινούς τύπους σχέσεων κοινωνικής δικτύωσης έχουν την τάση να είναι πιο ικανοποιημένοι από τις σχέσεις τους.

Ωστόσο, ορισμένοι τύποι προβολής μπορεί να συνεπάγονται υπεραντιστάθμιση μιας λιγότερο ικανοποιητικής σχέσης και οι άνθρωποι μπορούν επίσης να δημοσιεύουν τις σχέσεις τους ως τρόπος να επιδείξουν στους άλλους ότι έχουν κάτι που αυτοί δεν έχουν. Νέα έρευνα από την Kori Krueger και την Amanda Forest διερευνά ένα άλλο κίνητρο στο οποίο βασίζονται αυτές οι προβολές: η προστασία της σχέσης σας από εξωτερικές απειλές.

Δύο τρόποι προστασίας

Τα κοινωνικά μέσα σας δίνουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων, μερικοί από τους οποίους θα μπορούσαν να είναι δυνητικοί εναλλακτικοί ρομαντικοί σύντροφοι για εσάς.

Με τη λήψη μιας φωτογραφίας και τη δημοσίευσή της στο προφίλ και ακολούθως τις αναρτήσεις που κάνετε σχετικά με τη σχέση σας, δείχνετε σε άλλους ότι έχετε σχέση και δεν είστε αδέσμευτη.

Τα κοινωνικά μέσα παρέχουν επίσης στον σύντροφό σας την ίδια ευκαιρία. Με την εμφάνιση της σχέσης σας σε απευθείας σύνδεση, είναι σα να μην του αφήνετε περιθώρια να φλερτάρει με άλλο άτομο.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024