Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάββας… μπάσκετ!

Σάββας… μπάσκετ!

Ο διαγωνισμός καρφωμάτων έγινε απλώς και μόνο για να γίνει, όσο για τον αγώνα, φτάνει και περισσεύει ένα στοιχείο για να καταδείξει το ποιόν του: οι δυο ομάδες έβαλαν 55 στα 59 δίποντα!

Εβλεπα τον Σάββα Πούμπουρα να στέκεται στη μέση του γηπέδου στα Δύο Αοράκια και να παρουσιάζει το All Star Game και ήμουν έτοιμος να του πάρω το μικρόφωνο και να φωνάξω την ατάκα που τον έκανε διάσημο ανά την Ελλάδα, εκείνες τις αλήστου μνήμης μέρες του Euro 2004…

Με την ελπίδα ότι θα με εισάκουγαν όλοι μέσα στην κοσμοχαλασιά και ενώ το κελάηδημα της λύρας, οι μαντινάδες και ο πεντοζάλης ανέβαζαν την ένταση στη διαπασών, δεν θα φώναζα «Σάββας καφέ», αλλά το στοιχειώδες και οφθαλμοφανές…

Σάββας μπάσκετ!

Το σαββατιάτικο κομμάτι του 24ου Αll Star Weekend κύλησε μια χαρά, αλλά η Κυριακή αποδείχθηκε πολύ… τσιγκούνικη και τα μόνα δώρα που μας πρόσφερε ήταν ο συναρπαστικότερος και μακρύτερος σε διάρκεια διαγωνισμός τριπόντων όλων των εποχών, το χορευτικό show του λιλιπούτειου Ρεθυμνιώτη (γιου της μασκότ των Cretan Kings, του Κερατούκλη) και το κάρφωμα του γιου του Νικ Καλάθη, που τον σήκωσε ψηλά ο Βασίλης Καββαδάς!

Α, ναι, μαζί και το λέι απ του γιου του Ηλία Παπαθεοδώρου, του Γιώργου!

Αφήνω στην άκρη τις παραστάσεις των cheerleaders της Ζαλγκίρις και των Dunking Devils, διότι τα δικά τους προϊόντα προήλθαν από εισαγωγή, οπότε δεν υπολογίζονται στον λογαριασμό…

Μπορεί βεβαίως να φταίω εγώ που είμαι παράξενος και υποχόνδριος, αλλά διάβολε, τόσο ο διαγωνισμός των καρφωμάτων, όσο και το κυρίως μενού ήταν για τα πανηγύρια!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανακύπτουν τέτοια προβλήματα, τα οποία έχουν επισημανθεί και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, άλλωστε και εκεί η γκρίνια συχνά πάει σύννεφο.

Ο διαγωνισμός καρφωμάτων έγινε απλώς και μόνο για να γίνει, όσο για τον αγώνα, φτάνει και περισσεύει ένα στοιχείο για να καταδείξει το ποιόν του: οι δυο ομάδες έβαλαν 55 στα 59 δίποντα!

Δεν ξέρω τι και πώς, αλλά ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να αναβαθμισθεί η εικόνα του ματς. Δεν αρκεί να μπαίνουν σωρηδόν οι πόντοι, απέναντι σε άμυνες που παίζονται με τα μάτια χρειάζεται, διάβολε, και λίγο κανονικό παιχνίδι…

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024