Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΟΕΔΗΝ : Τετράωρη στάση εργασίας την Πέμπτη για τα βαρέα και ανθυγιεινά

ΠΟΕΔΗΝ : Τετράωρη στάση εργασίας την Πέμπτη για τα βαρέα και ανθυγιεινά

Το γενικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία αποφάσισε παναττική στάση εργασίας από τις 07:00 έως τις 11:00.

Τις κινητοποιήσεις τους προκειμένου να ενταχθούν στον κατάλογο των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων συνεχίζουν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ.

Ειδικότερα, το γενικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία προχώρησε στην προκήρυξη παναττικής στάσης εργασίας για την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και ώρες 07:00 – 11:00 π.μ.

Συγκέντρωση στο υπ. Εργασίας

Παράλληλα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 08:00 π.μ. έξω από το υπουργείο Εργασίας, με αίτημα την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

«Πως μπορεί να λέμε ότι είμαστε κράτος δικαίου όταν οι νοσηλευτές που προέρχονται από το ΙΚΑ (τώρα ΕΦΚΑ) είναι ενταγμένοι στα ΒΑΕ και η συντριπτική πλειοψηφία των νοσηλευτών που προέρχονται από το Δημόσιο (τώρα ΕΦΚΑ) δεν είναι», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

«Χορτάσαμε διαχρονικά τα λόγια των κυβερνήσεων ότι αναγνωρίζουν το δίκαιο αίτημά μας», συμπληρώνει, και ζητά στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθείται προς ψήφιση στη Βουλή να συμπεριληφθεί διάταξη για ένταξη των νοσηλευτών στα ΒΑΕ, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024