Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωση με έμφαση στη λεπτομέρεια για το Citroen C3

Ανανέωση με έμφαση στη λεπτομέρεια για το Citroen C3

To γαλλικό supermini υποβάλλεται σε μια διαδικασία σχεδιαστικής και εξοπλιστικής ανανέωσης με τον αισθητικά ενσυνείδητο και «out of the box» τρόπο της Citroen.

Aν και η γαλλική φίρμα δεν επεφύλαξε αλλαγές για τα μηχανικά σύνολα του C3, φρόντισε να προβεί σε μια σειρά αλλαγών που θα φροντίσουν να δώσουν το στίγμα του διαφορετικού στην περίπτωση του supermini.

Ξεκινώντας από τα σημαντικότερα, το γαλλικό supermini επωφελείται από τα νέας σχεδίασης άνετα καθίσματα που συναντάμε στα πιο πρόσφατα μοντέλα της Citroen υποσχόμενο από το προσεχές διάστημα να προσφέρει μια πιο άνετη εμπειρία παραμονής και μετακίνησης.

Σε σχεδιαστικό επίπεδο, το C3 μεταβάλλει την αισθητική του μπροστινού του τμήματος ώστε να παραπέμπει αισθητικά στο Cxprerience concept car. Στις λεπτομέρειες ξεχωρίζουν τα διακοσμητικά από χρώμιο τα οποία καταλήγουν στα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED που αποτελεί κοινό παρονομαστή όλων των εκδόσεων.

Ανασχεδιασμένοι είναι και οι προφυλακτήρες, οι θόλοι αλλά και τα χαρακτηριστικά Airbumps στα πλευρικά τμήματα. Εμπλουτισμένη προδιαγράφεται η παλέτα χρωματικών επιλογών με δύο νέες προσθήκες για το εξωτερικό, τέσσερις για την οροφή ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι νέου σχεδιασμού ζάντες. Συνολικά το ανανεωμένο C3 προσφέρει 97 δυνατότητες διαφορετικών συνδυασμών σε ό,τι αφορά τις αποχρώσεις και τις διακοσμητικές επιλογές.

Στο εσωτερικό εκτός από τα νέα καθίσματα Advanced Comfort που αναλόγως την έκδοση προσφέρονται και με υποβραχιόνιο για τον οδηγό, έχουν προστεθεί νέες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε ξύλο.

Επίσης στις διαθέσιμες επιλογές προστίθενται αισθητήρες στάθμευσης μπροστά, ενώ σταθερά παρόντα είναι τα συστήματα Active Safety Brake, Coffee Brake Alert και Driver Attention.

Σε ότι αφορά στους κινητήρες, το ανανεωμένο Citroen C3 θα είναι διαθέσιμο με τον τρικύλινδρο PureTech των 83 ίππων, σε συνδυασμό μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, και την turbo εκδοχή του με τους 110 ίππους και αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Την γκάμα συμπληρώνει μια πετρελαιοκίνητη έκδοση BlueHDI με απόδοση 100 ίππους.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024