
Λίβερπουλ: Ο Μανέ θα αγωνιστεί κόντρα στην Ατλέτικο!
Ευχάριστα νέα για τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο Σαντιό Μανέ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή του για τον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα του Champions League, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Πολύ καλά μαντάτα για τη Λίβερπουλ!
Ο Σαντιό Μανέ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και όπως όλα δείχνουν θα δώσει κανονικά το «παρών» στον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σενεγαλέζος είναι εκτός δράσης εδώ και 18 ημέρες (τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουλβς), αλλά ήρθε η ώρα της επιστροφής στο κρισιμότερο σημείο της χρονιάς για τη Λίβερπουλ.
Ο Μανέ μετράει φέτος 15 γκολ και 11 ασίστ σε 31 συμμετοχές και φυσικά η συνεισφορά του στη διατήρηση των σκήπτρων στο Champions League, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντική!
Το πρώτο ματς της φάσης των «16» θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 22:00 ώρα Ελλάδας.
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Υποκλοπές: Κυβερνητικά…. μαθήματα «θεσμικής συμπεριφοράς» ανήμερα της διάταξης του ΑΠ – Σκληρή κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ
- H εργασιακή ευτυχία… φέρνει επιχειρηματική επιτυχία – Έρευνα του London School of Economics
- «Σπίτι μου ΙΙ»: Καταληκτική ημερομηνία για τη συμβασιοποίηση των δανείων του προγράμματος η 2α Ιουνίου 2026
- Σκάλα Ωρωπού: Προχωρά το «ξεμπάζωμα» στην περιοχή Natura – Έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα ο Κικίλιας
- Michael: Η βιογραφική ταινία του Μάικλ Τζάκσον προσέλκυσε κοινό παρά τις έντονες αντιδράσεις




