Νέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας από την Αντιτρομοκρατική.

Το διαμέρισμα που βρίσκεται στα Σεπόλια, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχε ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας και αυτή τη στιγμή το ερευνούν αστυνομικοί.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων που αφορούν στη σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) των:

α) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη του Χαραλάμπους και της Γεωργίας, γεν. 31-05-1988 στο Μαρούσι Αττικής,

β) ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνας του Ανδρέα και της Μαρίας γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής και

γ) ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρας – Ευδοξίας του Βασιλείου και της Χρυσούλας, γεν. 21-09-1994 στην Αλαχούα Φλώριδα Η.Π.Α, ανακοινώνεται ότι από μεσημβρινές ώρες χθες (09-02-2020) διενεργείται νομότυπη έρευνα σε διαμέρισμα στην Αθήνα το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ενοικίαζε η ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνα, χρησιμοποιώντας τα πλαστά στοιχεία ταυτότητας (ΛΑΜΠΙΡΗ Ζωή του Πέτρου), από το μήνα Οκτώβριο του έτους 2019.

Κατά την έρευνα, μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων δυο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,πλήθος κλειδιών και φορητός ασύρματος.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή η Αντιτρομοκρατική πραγματοποίησε έφοδο σε διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο που χρησιμοποιούσε ο γνωστός ως «τοξοβόλος του Συντάγματος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η έφοδος στο διαμέρισμα έγινε τη στιγμή που ιδιώτης – καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου, μέχρι στιγμής, άνδρα, ο οποίος μάλιστα είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο