Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Oscars 2020 : Στη Ρενέ Ζελβέγκερ το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου

Oscars 2020 : Στη Ρενέ Ζελβέγκερ το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου

Η εμβληματική ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ ήταν η νικήτρια της κατηγορίας για τον Α' γυναικείο ρόλο στα φετινά Oscar

Η εμβληματική ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ ήταν η νικήτρια της κατηγορίας για τον Α’ γυναικείο ρόλο στα φετινά Oscar.

Η 50χρονη ηθοποιός, φαβορί από την πρώτη στιγμή, κατέκτησε το αγαλματίδιο για την ερμηνεία της ως Τζούντι Γκάρλαντ, στην ομώνυμη ταινία.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ρενέ Ζελβέγκερ, ένιωσε, ένα αίσθημα βαριάς ευθύνης υποδυόμενη την θρυλική ηθοποιό και τραγουδίστρια, Τζούντι Γκάρλαντ όσο πιο πιστά μπορούσε στην ταινία «Judy», η ξεκίνησε το ταξίδι της την Τρίτη 10/9 στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, όπου και καταχειροκροτήθηκε.

Η ταινία σκιαγραφεί τους τελευταίους έξι μήνες της ζωής της Τζούντι Γκάρλαντ, όταν έφθασε στο Λονδίνο το 1968 για να τραγουδήσει, στο πλαίσιο μιας sold-out περιοδείας με στόχο να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση.

Εν μέσω μιας τρικυμιώδους δικαστικής διαμάχης με τον τέταρτο σύζυγό της και συνοδευόμενη στην περιοδεία της από τον πέμπτο και τελευταίο σύζυγό της Μίκι Ντι, τον οποίο υποδύεται ο Φιν Γούιτροκ, η Τζούντι Γκάρλαντ δίνει μάχη εναντίον της κατάθλιψης, της αγχώδους διαταραχής και του εθισμού.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ρενέ Ζελβέγκερ χαρακτήρισε τον ρόλο της ως «ένα είδος διαρκούς εξερεύνησης» ανάμεσα στο δημόσιο πρόσωπο και στις προσωπικές εμπειρίες της Τζούντι Γκάρλαντ.

«Υπάρχουν πολλές παράμετροι που είναι μη διαπραγματεύσιμες και έχουν καταγραφεί δημοσίως και μέσα από τα λόγια της ίδιας της Τζούντι. Επομένως νιώθεις κατά κάποιον τρόπο μια αίσθηση ευθύνης για να τα αναπαραστήσεις με όσο πιο αυθεντικό τρόπο μπορείς.

Και έπειτα τα υπόλοιπα ήταν αρκετά δύσκολο να τα γνωρίζω γιατί μιλάμε για πολύ ιδιωτικές στιγμές που δεν έχουν γίνει γνωστές και είναι μια ερμηνεία του πώς θα μπορούσε, υπό εκείνες τις συνθήκες, να βιώνει τις εμπειρίες αυτές ο άνθρωπος που τις ζούσε», δήλωσε η Ρενέ Ζελβέγκερ.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024