Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δώσε του μια ευκαιρία όταν

Δώσε του μια ευκαιρία όταν

Αν έχεις ένα τέτοιο δίλημμα συνέχισε να διαβάζεις

Είναι σημαντικό να μη μοιράζουμε ευκαιρίες από εδώ και από εκεί. Όταν όμως αυτό αφορά ένα αγαπημένο σε εμάς άτομο τότε τα πράγματα προφανώς και είναι πιο διαφορετικά. Διότι στα άτομα που αγαπάμε έχουμε μια φυσική τάση να δίνουμε ευκαιρίες αλλά και να έχουμε απαιτήσεις από αυτά.

Όταν δούλευε πολύ

Το να δουλεύει πολλές ώρες ο σύντροφός σου και να μη σου απάνταγε στα μηνύματα ή να μην έδινε πολλή σημασία, είναι λογικό να συμβεί. Αν άλλαξε δηλαδή δουλειά και θέλει ξανά μια ευκαιρία για να σου αποδείξει ότι αυτά που σου έλεγε ότι ένιωθε τα εννοεί, τότε δεν έχεις να χάσεις κάτι από το να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία.

Όταν πήρε σοβαρές αποφάσεις

Μπορεί ο σύντροφός σου να σκεφτόταν να φύγει στο εξωτερικό και αυτό αυτομάτως να τον έκανε να αγχώνεται για το πώς θα τα πάτε οι δύο σας και πώς θα βγάλετε άκρη με αυτήν τη σχέση. Αν αποφάσισε να μείνει στην ίδια χώρα με εσένα ή σου πρότεινε εσένα να φύγεις μαζί του και το σκέφτεσαι, σαφώς και να του δώσεις μαι ευκαιρία. Είναι σημαντικό όμως πάνω από όλα να το θέλεις και εσύ αρκετά.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024