Η κακοδαιμονία συνεχίζεται για τον Τομά Ερτέλ. Ο Γάλλος έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν εξαιτίας σοβαρού προβλήματος στο αριστερό γόνατο και λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση η ατυχία του χτύπησε ξανά την πόρτα.
Συγκεκριμένα, ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε σήμερα (8/2) έδειξαν πως έχει υποστεί διάστρεμμα.
Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του, όμως στο χειρότερο σενάριο ο Ερτέλ θα παραμείνει στα πιτς για μερικές εβδομάδες.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.