
Χρηστίδου-Μαραντίνης: Στο Λονδίνο με τους γιους τους
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης διατηρούν άψογες σχέσεις μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους
Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να μην είναι πλέον ζευγάρι, όμως οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές. Άλλωστε, μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά που θα τους ενώνουν για πάντα.
Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι οργάνωσε ένα ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με αφορμή τις συναυλίες που θα δώσει εκεί ο Θοδωρής Μαραντίνης.
Ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Φίλιππο- Ραφαήλ και τον Μιχαήλ – Άγγελο, να δουν από κοντά το Λονδίνο και να θαυμάσουν τα αξιοθέατα της πόλης.
Οι δύο διάσημοι γονείς δημοσίευσαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι τους και φαίνονται πραγματικά χαρούμενοι.
Δείτε τις αναρτήσεις τους.
- ΕΛΑΣ: Ο γραμματέας της ΝΔ επιλέγει τον διχασμό και την εμφυλιοπολεμικη ρητορική, δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο της αθλιότητας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ηχηρή παραίτηση επιφανούς Έλληνα της ομογένειας από τη ΝΔ με αιχμές προς την κυβέρνηση
- Ο Ντιαρά πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 1-0 για τη Σενεγάλη (vid)
- Αντιμέτωπο με αποπνικτική ζέστη μεγάλο τμήμα των ΗΠΑ



