Δεν πήρε τις καλύτερες κριτικές όπως αναμένονταν. Φαίνεται όμως ότι ο Μάρκος Σεφερλής στην πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα καταφέρνει μια χαρά να γεμίσει και τούτες τις σκοτεινές αίθουσες, όπως με συνέπεια κάνει χρόνια ολόκληρα στο θέατρο. Καλό χιούμορ, φτηνό χιούμορ, καθόλου χιούμορ: Τι σημασία έχει; Στο τέλος της παράστασης το μόνο ζητούμενο είναι να χαμογελάς. Έστω από αμηχανία.
«Χαλβάη 5-0» λέγεται η ταινία του. «Το ποτ πουρί λαϊκού χιούμορ, σωματικής κωμωδίας και στοιχείων μιούζικαλ που χαρακτηρίζουν τις επιθεωρήσεις του περνάει τώρα στη μεγάλη οθόνη στην πιο χοντροκομμένη και κακόγουστη μορφή του, με τον ηθοποιό να υπογράφει το σενάριο και να πρωταγωνιστεί ως αστυνόμος Μπέκρας» έγραψε το Αθηνόραμα. Δεν έγραψε ότι ήδη 85.000 άνθρωποι πλήρωσαν εισιτήριο προκειμένου να δουν την «χοντροκομμένη και κακόγουστη» δημιουργία του.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε αναλυτικά μέρες και ώρες των αγώνων των Game 1 και 2 των playoffs της Euroleague - Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός και αν περάσει από το play in ο Παναθηναϊκός
Ο Σκότι Ουίλμπεκιν έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και μεταξύ άλλων, μίλησε σε συνέντευξή του για την περίοδο που απολύθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη Μακάμπι.