Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις τέλειοι λόγοι για να είσαι single

Τρεις τέλειοι λόγοι για να είσαι single

Το να είσαι ελεύθερη έχει και τα πολύ θετικά του, μην το συνδέεις πάντα με κάτι το αρνητικό

Το να έχεις σχέση είναι υπέροχο. Ειδικά όταν είσαι ερωτευμένη, κάνεις σταθερό σεξ, έχεις κάποιον να σε περιμένει όταν γυρνάς σπίτι κλπ. Το να είσαι όμως σε φάση single, τότε έχει πάρα πολλές επιλογές και ακόμη περισσότερες από ό,τι περίμενες, ειδικά στο θέμα της ψυχαγωγίας και του ελεύθερου χρόνου.

Προετοιμαστείτε για ερωτήσεις

Τα οικογενειακά τραπέζια ενδέχεται να γίνουν πιο ενοχλητικά από ό,τι συνήθως. Είτε γίνεται χάριν κουτσομπολιού, είτε από πραγματική αγωνία, είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωπη με ατέλειωτες ερωτήσεις γύρω από το ζήτημα «σχέση».

Η καλύτερη λύση είναι να ενημερώσετε αποκλειστικά εκείνους που έχουν σημασία, και να αντιμετωπίσετε τους υπόλοιπους με όπλο το χιούμορ. Έτσι δεν θα χρειαστεί να δώσετε και αχρείαστες εξηγήσεις. Το να ξέρουν οι δικοί σας ότι είστε ελεύθεροι, είναι και ένδειξη αυτάρκειας.

Δώστε του να καταλάβει

Ακόμη και αν επιλέξατε να μείνετε μόνη επειδή είστε αποφασισμένη να δώσετε το 100% σας στη δουλειά, δεν υπάρχει λόγος να χάσετε ευκαιρίες για διασκέδαση.

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να φανείτε αυθόρμητη, αφού δεν έχετε κάποιον να σας περιμένει στο σπίτι! Κάντε εκδρομές, ξενυχτήστε, γνωρίστε νέους ανθρώπους και γενικά μην θέτετε στον εαυτό σας ανούσιους περιορισμούς.

Κάντε σεξ

Επιτέλους! Φλερτάρετε όποτε γουστάρετε και κάνετε σεξ επίσης όταν γουστάρετε και όχι με έναν συγκεκριμένο άντρα που όταν είχες σχέση πιθανόν λόγω ρουτίνας να βαριόταν να κάνετε.

Είναι η φάση που ως γυναίκα ξέρεις ότι είσαι σαγηνευτική και ό,τι όποιον θέλεις τον έχεις. Δε σου λέμε ότι είναι κανόνας το να κάνεις σεξ απλά μην ξεχνάς ότι έχεις περισσότερους άντρες να επιλέξεις πλέον. Και να θυμάσαι. Πάντα με προφυλακτικό!

Συμπέρασμα…

Ναι, σίγουρα υπάρχουν λόγοι που επιλέξατε να μείνετε single, και σίγουρα θα σας κάνει καλό. Όμως μετά από κάποιους μήνες ίσως διαπιστώσετε ότι έχει αρχίσει να σας λείπει ο έρωτας. Ή ίσως γνωρίσετε έναν άνθρωπο με τον οποίο αξίζει να δοκιμάσετε μια καινούργια σχέση. Αν το να είστε μόνη σας μετατραπεί σε «εμμονή» ίσως χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε κάτι πολύ όμορφο.

Οπότε το να είσαι μόνη για τους σωστούς λόγους, όπως ελεύθερος χρόνος, φλερτ, περιστασιακό σεξ, να μη δίνεις αναφορά σε κανέναν, είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το να μένεις μόνη γιατί έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι «έτσι πρέπει».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024