Τη Μάριαν Φέιθφουλ θα υποδυθεί η Λούσι Μπόιντον
Το φθινόπωρο ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας «Faithfull» του Ίαν Μπονότ, και τον ρόλο της Μάριαν Φέιθφουλ θα υποδυθεί η Λούσι Μπόιντον (τη θυμόμαστε στον ρόλο της Μαίρη Όστιν, της κάποτε αρραβωνιστικιάς του Φρέντι Μέρκιουρι, στο «Bohemian Rhapsody»)
Το φθινόπωρο ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας «Faithfull» του Ίαν Μπονότ, και τον ρόλο της Μάριαν Φέιθφουλ θα υποδυθεί η Λούσι Μπόιντον (τη θυμόμαστε στον ρόλο της Μαίρη Όστιν, της κάποτε αρραβωνιστικιάς του Φρέντι Μέρκιουρι, στο «Bohemian Rhapsody»).
Η ταινία είναι τοποθετημένη στο Λονδίνο των μέσων της δεκαετίας του 1960 και παρακολουθεί «το όλο διακυμάνσεις ταξίδι τής τραγουδίστριας-τραγουδοποιού από τότε που την ανακάλυψαν ως μαθητριούλα στα 17 της έως ότου αγκάλιασε τη φήμη ως είδωλο της ποπ, έζησε χρόνια ηδονισμού και ένα θυελλώδες ρομάντζο με τον Μικ Τζάγκερ – και στάθηκε πηγή έμπνευσης ορισμένων από τα σπουδαιότερα τραγούδια των Stones – και, τέλος, κατέληξε άστεγη ναρκομανής στο Σόχο».
«Τη στιγμή που διάβασα το σενάριο, ερωτεύτηκα αυτό το πρότζεκτ, άρα δεν θα μπορούσα να μην είμαι τόσο ενθουσιασμένη που, ως ηθοποιός αλλά και ως εκτελεστική παραγωγός, θα πάρω μέρος στην αφήγηση της ιστορίας της Μάριαν, ειδικά δίπλα σ’ αυτή τη δημιουργική ομάδα» τόνισε, σε ανακοίνωσή της, η Μπόιντον (παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Τζούλια Τέιλορ-Στάνλεϊ, Κόλιν Βέινς και Άντι Ράιντερ).
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Cannot wait 🪐 #Faithfull 🪐 #MarianneFaithfull
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Boynton (@lucyboynton1) στις
«Η Μάριαν είναι μια σπουδαία γυναίκα που εξεγέρθηκε κατά της ανδροκρατούμενης μουσικής βιομηχανίας» πρόσθεσε ο Μπονότ. «Η ταινία θα εξερευνήσει γυναικεία θέματα αλλά και τις αδικίες που υπέστη στην πορεία της να κερδίσει αναγνώριση ως καλλιτέχνης. Είναι τιμή μου να συνεργαστώ με τη Λούσι και την Τζούλια για να ρίξω φως στη διαχρονική ιστορία της Μάριαν».
«Είμαι ενθουσιασμένη που επιτέλους κάνουν τη ιστορία μου με την ομάδα των ονείρων μου, τη Λούσι, την Τζούλια και τον Ίαν» δήλωσε η Μάριαν Φέιθφουλ.
- Νίκος Οικονομόπουλος: Τι συμβαίνει με τη Μελίνα Νικολαϊδου – Όσα είπε ο τραγουδιστής
- Νίκολιτς: «Ζω τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου στην ΑΕΚ»
- Αγωνιστική υποδοχή στον Γεωργιάδη που πήγε με μελομακάρονα στο «Έλενα Βενιζέλου»
- Λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας – Τα πρόστιμα και η εξαίρεση
- Επική στιγμή: Ο Βέργος πέτυχε χατ-τρικ και ο Μάτα του γυάλισε το παπούτσι (vid)
- Φως στο Τούνελ: Έρχεται εκτάκτως την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου
