Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι λέει το Λιμενικό Σώμα για το περιστατικό στο Πέραμα

Τι λέει το Λιμενικό Σώμα για το περιστατικό στο Πέραμα

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Περάματος, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό αγνοούμενου ανήλικου ημεδαπού, κατόπιν καταδίωξης του από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, στον λιμένα Περάματος

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Περάματος, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό αγνοούμενου ανήλικου ημεδαπού, κατόπιν καταδίωξης του από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, στον λιμένα Περάματος.

Συγκεκριμένα, δύο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 15 ετών, εντοπίστηκαν από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, εντός πλοίου δρομολογιακής γραμμής Παλουκιών-Σαλαμίνας-Περάματος, να επιβαίνουν σε δύο δίκυκλα οχήματα, για ένα εκ των οποίων διαπιστώθηκε πως είχε δηλωθεί κλοπή, ενώ το δεύτερο όχημα δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας. Ακολούθησε σύλληψη του 17χρονου από τα ανωτέρω στελέχη, ενώ ο 15χρονος, στην προσπάθεια του να διαφύγει, έπεσε στη θάλασσα.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιώτες δύτες, ενώ έρευνες από ξηράς διεξήχθησαν από περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Πρωινές ώρες σήμερα, ο 15χρονος εντοπίστηκε σώος από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, κρυμμένος σε παράπηγμα έξω από την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, όπου και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024