Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ξανά οι δυο τους

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ξανά οι δυο τους

Τρεις μέρες μετά το ματς πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν ξανά απόψε στην Τούμπα (21:30, CosmoteSport 1) για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα πλάνα των προπονητών.

Και πάλι… οι δυο τους. Τρεις μέρες μετά τον πράσινο θρίαμβο του ΟΑΚΑ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ξανά αντίπαλοι, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις 21:30 η σέντρα του ντέρμπι στην Τούμπα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ζητώντας από τους παίκτες να δώσουν απαντήσεις και να κάνουν την αντεπίθεσή τους.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, ΄Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Μίσιτς και ο Ντόουγκλας, με τον Μπίσεσβαρ και τον Λημνό στα πλάγια. Ο Πέλκας θα παίξει ως δεκάρι και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Μαουρίσιο, Εσίτι, Λάμπρου και Άκπομ. Εκτός έμειναν οι Ζίβκοβιτς και ο Λέο Μάτος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης τόνισε στους παίκτες του πως σήμερα κρίνονται πολλά, σε αντίθεση με το ματς της Κυριακής που δεν έκρινε τίποτα, αλλά έδωσε νίκη γοήτρου και ψυχολογίας στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει πως απόψε στην Τούμπα τα πράγματα θα είναι σαφώς δυσκολότερα.

Το θετικό για τον Έλληνα προπονητή είναι πως έχει στη διάθεσή του τους Κουρμπέλη και Νάγκι, που είναι στην αποστολή, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τους ξεκινήσει.

Περισσότερες πιθανότητες έχει ο αρχηγός, προκειμένου να παίξει με Ανουάρ και Δώνη στον άξονα, με τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη στα άκρα και τον Μακέντα στην επίθεση. Από ‘κει και πέρα, δε θα αλλάξει κάτι στα μετόπισθεν, με τον Διούδη να είναι στο τέρμα, τους Πούγγουρα – Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας και τους Ινσούα και Γιόχανσον στις άκρες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Περέα, Θεοχάρης, Νούνες, Καμπετσής και Αλεξανδρόπουλος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024