Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κουμουνδούρου κόβει... μαχαίρι τις «μουρμούρες»

Η Κουμουνδούρου κόβει… μαχαίρι τις «μουρμούρες»

Αποδίδει τις αντιπαραθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ σε αντίπαλα πολιτικά κέντρα

Τα αντίπαλα πολιτικά κέντρα εξυπηρετούν τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν ως αδυναμία τον πλουραλισμό και τις διαφορετικές απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό διαμηνύει η Κουμουνδούρου σχετικά με το κλίμα “μουρμούρας” που φαίνεται να επικρατεί στο δρόμο προς τη διερεύνηση. Το κομματικό όργανο ενέκρινε μάλιστα και σχέδιο ανασυγκρότησης των Μέσων Ενημέρωσης του κόμματος, χωρίς ακόμα ν υπάρχουν οι λεπτομέρειες.

“Σε ό,τι αφορά δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον πλουραλισμό και τις διαφορετικές απόψεις ως αδυναμία ή άλλα που στρέφονται εναντίον κορυφαίων στελεχών του κόμματος, η Π.Γ. θεωρεί ότι το μόνο που εξυπηρετούν είναι τους σκοπούς αντίπαλων πολιτικών κέντρων”, αναφέρει  χαρακτηριστικά επίσημη ανακοίνωση.

Η συνεδρίαση υπό τον Αλέξη Τσίπρα ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τέσσερις ώρες, κατά την αποφασίστηκε, επίσης, η αναβολή της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής  που ήταν για το προσεχές Σσαββατοκύριακο. Στην επίσημη ανακοίνωση, γίνεται, μεταξύ άλλων, αναφορά στην ενότητα του κόμματος και των στελεχών της στον διακηρυγμένο στόχο της Κεντρικής Επιτροπής και του προέδρου του κόμματος, για τη διεύρυνση και την Οργανωτική του ανασυγκρότηση.

Υπογραμμίζεται δε ότι ο  ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να εκχωρήσει σε κανέναν το δικαίωμα της οργάνωσης της προσυνεδριακής συζήτησης και θα πορευτεί, όπως πάντα, με βάση τις αρχές της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συντροφικότητας.

Αποφάσισε να προχωρήσει σε ενδελεχή συζήτηση για τον απολογισμό της απερχόμενης ΚΕ, η οποία και θα συνεδριάσει για να τον εγκρίνει το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου. Προγραμμάτισε, επίσης, σειρά εξωστρεφών δράσεων, όπως π.χ. την κατάθεση πρότασης νόμου για τον κατώτατο μισθό, αλλά και παρεμβάσεων σε κρίσιμα κοινωνικά θέματα, όπως η προστασία της πρώτης κατοικίας και η στήριξη της δημόσιας υγείας. Δράσεις που θα συζητηθούν αναλυτικά και στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που θα  συγκληθεί την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024