Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη : Η αποκαλυπτική φωτογραφία που έριξε το Instagram

Μαίρη Συνατσάκη : Η αποκαλυπτική φωτογραφία που έριξε το Instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει πιο αποκαλυπτική από ποτέ και τρελαίνει τους followers της στο Instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη λατρεύει τα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμές της ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει αποδείξει πως δε διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της.

Οι φορές που έχουμε δει τη γνωστή Youtuber και παρουσιάστρια να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ή να κάνοντας γκριμάτσες είναι αμέτρητες.

View this post on Instagram

1 ή 2; Πώς σε βρίσκει αυτή η κυριακούλα άραγε; Ωστόσο η φάση “mood” δεν είναι ο λόγος που ποστάρω αυτές τις φωτογραφίες. Ακολουθεί μπλα μπλα! Ο @nikzik είναι φωτογράφος. Όχι πολλά χρόνια αλλά έχει καταφέρει μέσα στην σύντομη εμπειρία του να μετουσιώσει την αγάπη του για την φωτογραφία σε πολύ περισσότερα από «όμορφα κλικ». Μετά από δύο εθελοντικά ταξίδια με την Action Aid και μια έκθεση τα έσοδα της οποίας “έχτισαν” μια αίθουσα δημοτικού σχολείου στην Ρουάντα, ήρθε η χθεσινή ημέρα, στην δεύτερή του έκθεση, για να με κάνει σε μια αίθουσα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, να δακρύσω από υπερηφάνεια και συγκίνηση. Πορτρέτα αδέσποτων σκύλων από το καταφύγιο @saveagreekstray πρωταγωνιστούσαν το καθένα με την δίκη του δύσκολη ιστορία που όμως δεν εμπόδισε επουδενί την φανταστική τους προσωπικότητα να αποτυπωθεί στις φωτογραφίες του Νίκου. Σας ικετεύω. Αλήθεια. ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ! Αν κάποια στιγμή στην ζωή σας είσαστε αρκετά έτοιμοι και υπεύθυνοι να ενώσετε την ζωή σας με ένα ζωάκι, μην αγοράσετε! Σας παρακαλω! Υιοθετήστε και θα έχετε σώσει δυο ψυχούλες! Μια εκείνη που θα πάρετε μαζί σας σπίτι και μια ακόμη που θα σώσουν οι άνθρωποι του καταφυγίου και θα την προστατεύσουν στην θέση που μόλις άδειασε εκεί. Σκεφτείτε το. [ Νίκο είσαι υπέροχος, δεν ξέρω αν στο είπα ♥️ ] • #portraitphotography #straydogs #foodforthought

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on

Από την άλλη η Μαίρη Συνατσάκη δεν αναρτά συχνά σέξι φωτογραφίες.

Ωστόσο η τελευταία της ανάρτηση απέσπασε χιλιάδες likes, καθώς η Μαίρη Συνατσάκη γι’ άλλη μια φορά ανέδειξε την καλλιτεχνική της πλευρά. Η παρουσιάστρια πόζαρε τόπλες καθισμένη πάνω σε μια πολυθρόνα, καλύπτοντας το στήθος με τα πόδια της.

Στους followers της άρεσε το εν λόγω στιγμιότυπο και έσπευσαν να «πατήσουν» like αλλά και να σχολιάσουν τη φωτογραφία της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη και αναστάτωσε το Instagram:

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024