Σύρος δραπέτης φυλακών συνελήφθη, στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 37χρονος είχε παραβιάσει, από τον περασμένο Αύγουστο, πενθήμερη άδεια που του είχε χορηγηθεί από τις φυλακές Χανίων, στις οποίες εξέτιε ποινή κάθειρξης 23 ετών για διακίνηση παράνομων μεταναστών.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαβατήριο, άδεια ικανότητας οδηγού και άλλα έγγραφα, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν πλαστά.
Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).