Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ολυμπιακός και Μπασκόνια κοιτάζουν Τάιλερ Ένις»

«Ολυμπιακός και Μπασκόνια κοιτάζουν Τάιλερ Ένις»

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας, ο Καναδός γκαρντ είναι στο… ραντάρ των Ερυθρόλευκων όπως και τον Βάσκων.

Με τον Ολυμπιακό να είναι στην αγορά και να αναζητά τον περιφερειακό που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του, είναι λογικό και αναμενόμενο να γράφονται περιπτώσεις αθλητών που θα μπορούσαν να τον απασχολήσουν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρος, και τόνισε πως εάν οι Ερυθρόλευκοι ασχοληθούν, αυτό θα γίνει για γκαρντ που έχει προοπτική να βοηθήσει και την επόμενη σεζόν. Όχι μόνο για την τρέχουσα.

Σύμφωνα λοιπόν με το ιταλικό Sportando, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αξιολογήσει την περίπτωση του Τάιλερ Ένις. Ο Καναδός γκαρντ, ο οποίος πέρσι ήταν ο μεγάλος άτυχος για την Φενέρμπαχτσε, καθώς υπέστη κάταγμα αριστερής κνήμης και έμεινε εκτός για την υπόλοιπη σεζόν. Το καλοκαίρι τον εξέτασε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ένις αυτό το διάστημα αγωνίζεται στην θυγατρική ομάδα των Ράπτορς, τους Raptors 905, με τους οποίους έχει 16,8 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 7,1 ασίστ στην G League.

Βέβαια οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως θα μπορούσε να τον δει και η Μπασκόνια, με τον Ολυμπιακό αυτήν την στιγμή πάντως να έχει επικεντρωθεί απόλυτα στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας και αυτό που ακολουθεί, με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ την προσεχή Πέμπτη (06/02).

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024