Τρίκαλα: Κλειστές δύο σχολικές μονάδες λόγω εποχικής γρίπης
«ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι αναστέλλεται η λειτουργία του 22ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και του 5ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων για τις δύο αυτές ημέρες»
Δύο σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη στο Δήμο Τρικκαίων, λόγω εποχικής γρίπης και μετά την εισήγηση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.
Ειδικότερα, όπως τονίζεται από τη δημοτική αρχή, «ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι αναστέλλεται η λειτουργία του 22ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και του 5ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων για τις δύο αυτές ημέρες».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).