Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KIA Sorento 2020: Αποκάλυψη τώρα

KIA Sorento 2020: Αποκάλυψη τώρα

Η ΚΙΑ προορίζει την νέα, τέταρτη κατά σειρά γενιά του Sorento για επίσημη πρεμιέρα στην προσεχή έκθεση της Γενεύης. Μια πρόωρη διαρροή πρόδωσε ωσόσο τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του.

H κορεατική φίρμα ανακοίνωσε την πρεμιέρα της νέας γενιάς του Sorento στην προσεχή έκθεση της Γενεύης δημοσιοποιώντας και το πρώτο φουτουριστικού περιεχομένου σκίτσο.

Σχεδόν ταυτόχρονα ωστόσο, αναδύθηκαν στο διαδίκτυο και οι πρώτες εικόνες του «real thing» οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψαν από τη διαδικασία φωτογράφισης του μοντέλου κάπου στην Καλιφόρνια.

Όπως και να έχει με τον τρόπο της διαρροής, είναι σαφές ότι το νέο Sorento πρόκειται να ακολουθήσει μια πιο τετραγωνισμένη λογική σε ό,τι αφορά τη σχεδίασή της σιλουέτας του, καθώς και ορισμένες ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως η αισθητική των διαιρούμενων πίσω φωτιστικών σωμάτων που παραπέμπει στο αμερικανοτραφές KIA Telluride.

Στο μπροστινό τμήμα ξεχωρίζει το χαρακτηριστικό μοτίβο “tiger nose” της ΚΙΑ σε μια πιο αιχμηρή εκδοχή, πλαισιωμένη από πιο λεπτά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Πλην των διαφοροποιήσεων που αφορούν την εξωτερική σχεδίαση, πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΚΙΑ στοχεύει σε μια πιο upmarket προσέγγιση για την τέταρτη γενιά του Sorento.

Αυτό αρχικά θα σημαίνει την ποιοτική αναβάθμιση του εσωτερικού όπου θα κυριαρχούν στοιχεία όπως οι piano black λεπτομέρειες στα πλαστικά, οι δερμάτινες επενδύσεις, αλλά και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και ένα νέο σύστημα infotainment με οθόνη 10,25 ιντσών και αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό.

Ακόμα σημαντικότερο από τα παραπάνω είναι ότι το νέο Sorento θα έχει ως αφετηρία μια νέα αρχιτεκτονική η οποία θα είναι συμβατή και με εναλλακτικές τεχνολογίες. Για την ακρίβεια, το νέο πάτωμα θα επιτρέψει την προσθήκη στην γκάμα μιας plug-in υβριδικής έκδοσης η οποία θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά στην ιστορία του κορεατικού SUV.

Η επίμαχη έκδοση θα αξιοποιεί τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ, ενώ την εικόνα θα συμπληρώνει ένα αυτόματο κιβώτιο. Επίσης στις διαθέσιμες επιλογές των συμβατικών εκδόσεων βενζίνης και diesel θα εξακολουθεί να περιλαμβάνεται ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων εκτός βέβαια από το μηχανικό κιβώτιο των έξι σχέσεων.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024