Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο άνθρωπος που λύνει τα προβλήματα με τις επενδύσεις…

Ο άνθρωπος που λύνει τα προβλήματα με τις επενδύσεις…

Αυτός είναι ο "troubleshooter" της κυβέρνησης που σύστησε στους Σαουδάραβες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας τους για τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική σε μένα αναφορά. Θέλουμε να ξέρουν οι επενδυτές ότι είμαστε εδώ με διάθεση να σεβαστούμε τον χρόνο και τα χρήματα τους. Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα μας και να την κάνουμε όπως της αξίζει» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Troubleshooter

Τι είχε συμβεί;

Κατά την συνάντησή του με τον υπουργό Εμπορίου και Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, ο πρωθυπουργός σύστησε τον Άδωνι Γεωργιάδη ως τον …«troubleshooter», δηλαδή τον άνθρωπο που λύνει τα προβλήματα με τους ξένους επενδυτές.

«Η στιγμή είναι κατάλληλη και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε την ευκαιρία με εσάς, τις ομάδες σας και τις δικές μας ομάδες, να συζητήσουμε τους επόμενους μήνες, με κάθε λεπτομέρεια, όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Χαμογελώντας μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Μαζί μας βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, επικεφαλής της Οικονομικής διπλωματίας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο κ. Γεωργιαδης που είναι ένα πρόσωπο επιφορτισμένο να λύνει προβλήματα, όταν υπάρχουν, οποιουδήποτε τύπου δυσκολίες με ξένες επενδύσεις».

Σημειώνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει βρεθεί εντός της χώρας στο επίκεντρο σφοδρών επικρίσεων για την κυνική δήλωσή του για την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πολιτικά γι’ αυτή του τη δήλωση τον υπουργό Ανάπτυξης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024