Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Κοτανίδης : ΕΔΕ για τον θάνατό του

Γιώργος Κοτανίδης : ΕΔΕ για τον θάνατό του

Σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων και φίλων του, μια σειρά λαθών και χειρουργικές επεμβάσεις που δεν πήγαν καλά στέρησαν τη ζωή από τον ηθοποιό Γιώργο Κοτανίδη.

Απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται από συγγενείς και φίλους του Γιώργου Κοτανίδη αναφορικά με το αν υπήρξε ή όχι ιατρικό λάθος που οδήγησε στο θάνατό του αναμένεται να δώσει ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ).

Η ΕΔΕ διετάχθη προκειμένου να υπάρχει το ημερολόγιο της ιατρικής εξέλιξης αλλά και για να βρεθεί όλο το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό για το χειρισμό της κατάστασης της υγείας του άτυχου ηθοποιού.

Σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων και φίλων του, μια σειρά λαθών και χειρουργικές επεμβάσεις που δεν πήγαν καλά στέρησαν τη ζωή από τον ηθοποιό Γιώργο Κοτανίδη.

Επιπλοκές

Ο Γιώργος Κοτανίδης τα Χριστούγεννα μπήκε στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας και σύμφωνα με συναδέλφους του, τα πράγματα δεν «πήγαν καλά» και κατέληξε να χάσει τη ζωή του μετά από μια σειρά επιπλοκών.

Ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου μιλώντας στο STAR εξήγησε πως όλα ξεκίνησαν από έναν ειλεό, ο οποίος δεν αντιμετωπίστηκε σωστά από τους γιατρούς, πράγμα που οδήγησε σε περαιτέρω προβλήματα με την καρδιά του.

«Έφυγε άδικα» δήλωσε η ηθοποιός Υβόννη Μαλτέζου, ενώ ο Στέλιος Μάινας που έπαιζε μαζί του στην παράσταση «Το δείπνο», αναφέρθηκε στο ήθος και τη σεμνότητά ενός σπουδαίου καλλιτέχνη.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebookο Γρηγόρης Ψαριανός αναφέρει: «μας αποχαιρέτησε ξαφνικά – θύμα ιατρικής αμέλειας;

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024