Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία ζώδια με αλλεργία στην... αγάπη!

Τρία ζώδια με αλλεργία στην… αγάπη!

Αυτά είναι τρία ζώδια που δεν τα λες και αγαπουλιάρικα....

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για τον Αιγόκερω που -ως γνωστό- έχει και ένα θεματάκι με τη συναισθηματική έκφραση, τις χαριτωμενιές και τις γλύκες. Εδώ δε λέει άλλα κι άλλα θα πει το «Σ’ αγαπώ»; Ούτε καν! Είναι προτιμότερο γι’ αυτόν να κρατήσει τη σιωπή του. Η μόνη περίπτωση να ανοίξει το στοματάκι του είναι για να πει κάτι παρόμοιο κι αυτό αν κι όποτε πιεστεί από την άλλη πλευρά, τύπου: Ναι κι εγώ ενδιαφέρομαι για σένα. Φτάνει, γεια σας. Να του το δώσουμε όμως ότι δεν περιμένει κιόλας να το ακούσει, καθότι πείθεται από έργα κι όχι λέξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άλλος ένας που με το που πάει να το πει, στο «Σε» πνίγεται. Μη γελάς καθόλου. Θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό του, αν είναι ερωτευμένος μαζί σου, θα σε κάνει να αισθανείς ότι αγαπιέσαι, θα σε υποστηρίξει, θα σε στηρίξει, θα είναι δίπλα σου αλλά μέχρι εκεί. Είναι η δύναμη των δυο αυτών λέξεων και ο δεσμευτικός τους χαρακτήρας που του κόβει τη φόρα, συν το ότι όπως αμφισβητεί τους πάντες και τα πάντα, το ίδιο κάνει και με τα συναισθήματά του. Κι αν αύριο-μεθαύριο αλλάξουν, δε θα του το χρεώσει ο/η εκάστοτος/η σύντροφος;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το στόμα του δεν κλείνει, μπορεί να σου πει τα άπειρα, από ποδόσφαιρο μέχρι ανάλυση ποιήματος, από τον καιρό μέχρι υπολογιστές, όμως τα σημαντικά δεν τα αναφέρει και το πώς νιώθει δε θα στο πει. Εκεί παθαίνει γλωσσοδέτη, κοκομπλόκο και τα χάνει. Γιατί; Ίσως γιατί κι ο ίδιος εκπλήσσεται με ό,τι αισθάνεται και δεν το πιστεύει, πόσω μάλλον να το εκφράσει. Πάνω στην πλακίτσα και καλά μπορεί να σου πει: «Όταν φτάσεις, στείλε μου μήνυμα» ή «Αργείς; Πότε θα έρθεις;» που εννοείται ότι αν δε σε αγαπούσε, σκασίλα του.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024