Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν νευριάζει ο Λέων

Όταν νευριάζει ο Λέων

Είναι καθαρά προσωπικό το θέμα

Ο Λέων σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, θα νευριάσει μαζί σου χωρίς να φταις σε κάτι αλλά επειδή είχε μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Είναι αρκετά δίκαιος σε αυτό το θέμα σε αντίθεση με τον Καρκίνο που αν έχει νεύρα έχει γενικά με τα πάντα.

Θυμός

Έχει την τάση να είναι ήρεμος, ή έστω να δείχνει ήρεμος. Αυτό πρακτικά σημαίνει και ότι δε θέλει σε καμία περίπτωση να μπαίνει σε διαδικασία τσακωμού ειδικά από τη στιγμή που δε φταις εσύ σε κάτι το συγκεκριμένο.

Θα έχει νεύρα μαζί σου αν τον κερατώσεις, αν του πεις ψέματα, ή αν αδιαφορείς και μετά απαιτείς την προσοχή του. Αν του μιλήσεις άσχημα τότε να ξέρεις μπορεί να μη σου μιλήσει ξανά, ξεκάθαρα λόγω εγωισμού.

Διαχείριση

Δε νευριάζει συχνά και για αυτόν τον λόγο δεν έχει μάθει να διαχειρίζεται αυτό το συναίσθημα επίσης συχνά. Σε αντίθεση με τα ζώδια που έχουν την τάση να νευριάζουν συχνά, εκείνοι το βιώνουν κάθε φορά ως ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα και για αυτό φωνάζουν χωρίς όριο ή λένε πράγματα χωρίς να τα σκέφτονται.

Μπορείς να κάνεις έναν Λέοντα να διαχειριστεί τα νεύρα του, του θυμίσεις κάτι σχετικά με την εικόνα του. Αν το πας το θέμα δηλαδή στο πώς φαίνεται στους άλλους, τότε θα αλλάξει στάση και θα ηρεμήσει απότομα.

Είναι καλό να χρησιμοποιείς το γεγονός ότι τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι και έτσι να τον κάνεις να ηρεμεί.

Τι πρέπει να κάνεις…

Να είσαι πλήρως ειλικρινής απέναντί του και σε καμία περίπτωση να μη δίνει δικαιώματα τύπου να σου πει ότι δεν του λες την αλήθεια κλπ. Όταν δεν είσαι σωστός-η κάπου, θα προτιμήσει 1000 φορές να το παραδεχθείς.

Έτσι και θα σε σέβεται περισσότερο αλλά και δε θα χάσει το ίδιο την εμπιστοσύνη του απέναντί σου. Η αλήθεια γενικά είναι η καλύτερή σου φίλη όταν είσαι με έναν Λέοντα.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024