Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Ο Φορτούνης που έρχεται με χίλια!

Ολυμπιακός : Ο Φορτούνης που έρχεται με χίλια!

Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλό «φεγγάρι» κι αυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είχε πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με την Ξάνθη.

Ένας εξ αυτών είναι και η απόδοση του Κώστα Φορτούνη, στο μικρό έστω διάστημα που ο διεθνής μέσος πάτησε χορτάρι στο Καραϊσκάκη.

Μπορεί ο αρχηγός των ερυθρόλευκων να αγωνίστηκε μόνο για είκοσι λεπτά στην προχθεσινή αναμέτρηση, αλλά ακόμα κι αυτό το μικρό διάστημα ήταν αρκετό για να κάνει τον Μαρτίνς να χαμογελάσει.

Ο Φορτούνης δείχνει ότι έρχεται με… χίλια για να βοηθήσει την ομάδα του στην πιο καθοριστική καμπή της σεζόν και ο διεθνής άσος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για κατάκτηση του τίτλου.

Προφανώς και δεν είναι ακόμα στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας αλλά έδειξε με την απόδοσή του πως δεν φοβάται να βάλει τα πόδια στις φάσεις κι αυτό είναι το πρώτο σημαντικό βήμα που καλείται να κάνει ο Φορτούνης μετά την εξάμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο κάπτεν του Ολυμπιακού δείχνει λοιπόν να έχει πολύ καλή ψυχολογία και αυτό το στοιχείο θα του δώσει και την αγωνιστική ώθηση, ώστε να φτάσει σύντομα στο επίπεδο που μπορεί. Και ο ίδιος δεν κρύβει ότι αισθάνεται καλά κι αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτό που χρειάζεται τώρα ο Φορτούνης είναι συνεχόμενα παιχνίδια προκειμένου ν’ αποκτήσει ρυθμό και αυτό είναι και το πλάνο του Μαρτίνς για την συνέχεια. Η ουσία είναι πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού δείχνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του και αυτό είναι ένα έξτρα «όπλο» για τον Πορτογάλο τεχνικό ενόψει και των πλέι οφ που θα κρίνουν το πρωτάθλημα.

Έχει πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος και στην χρησιμοποίηση του Χασάν στο προχθεσινό ματς με την Ξάνθη. Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ μπορεί να δώσει γκολ στον Ολυμπιακό κι αυτό είχε φανεί από την περσινή σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι βάζουν στο παιχνίδι τους ένα άλλο στυλ σέντερ φορ, βάζουν στην περιοχή ένα μεγαλύτερο κορμί από τον Ελ Αραμπί και έναν στράικερ που γεμίζει την περιοχή.

Ο Χασάν μπορεί μάλιστα να «προσφέρει» χώρους στον Ελ Αραμπί για πιο άνετη κίνηση σε ρόλο δεύτερου φορ κι αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να το δούμε σε κάποια παιχνίδια των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλό «φεγγάρι» κι αυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος. Οι πειραιώτες ανεβάζουν στροφές και είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα της Σούπερ Λίγκας και μάλιστα με (μεγάλη) διαφορά. Κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024