
«Το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Ιταλία ο Ελ Καντουρί»
Ο εκπρόσωπος του Ομάρ Ελ Καντουρί, Ντιέγκο Ταβάνο, με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Μαροκινός άσος το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Ιταλία.
Την πεποίθηση ότι ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα επιστρέψει στην Ιταλία το καλοκαίρι, εξέφρασε σε δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ ο μάνατζερ του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, Ντιέγκο Ταβάνο.
«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ομάρ θα επιστρέψει στην Ιταλία το καλοκαίρι.
Τώρα παίζει στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, δεν ήταν ποτέ στην έξοδο από την ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και δεν μου έδωσε ποτέ το ελεύθερο. Το καλοκαίρι όμως όλα θα είναι διαφορετικά: Θα έχει μόνο ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου και αν φτάσει μια μεγάλη προσφορά, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει».
- Ελβετία: Τρομοκρατική ενέργεια για την αστυνομία η επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό
- Εξαφανίστηκε 17χρονη από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη
- Κουφονικολάκου για ΕΛΑΣ: Διαφανή τα οικονομικά και προσβάσιμα σε όλους – Ο κ. Γεωργιάδης να μας φέρει το φάκελο για τα χρέη των 530 εκατ. ευρώ της ΝΔ
- Νετανιάχου: Έδωσε εντολή στον στρατό του Ισραήλ να καταλάβει το 70% της Γάζας
- Πόσα μένουν στην τσέπη από έναν ετήσιο μικτό μισθό 100.000 ευρώ μετά τη φορολογία σε όλη την Ευρώπη; – Η ελληνική «περίπτωση»
- Η Πάρις δεν νιώθει υποχρεωμένη να μιλάει για τον πατέρα της, Μάικλ Τζάκσον




