
Γκρίνια στο Κίνημα Αλλαγής
Αποδέκτες της δυσφορίας αυτής έχουν γίνει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Κεγκέρογλου, αλλά και ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος Κυριάκος Κυριάκος
Στις τάξεις των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής υπάρχει και εκφράζεται πλέον ανοιχτά μια δυσφορία που αφορά την παρουσία ή, για να ακριβολογώ, την απουσία των βουλευτών από τα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών των καναλιών υψηλής θεαματικότητας, τις οποίες μονοπωλούν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα.
Μαθαίνω μάλιστα -αναφέρει ο «Βηματοδότης»– ότι αποδέκτες της δυσφορίας αυτής έχουν γίνει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Κεγκέρογλου, αλλά και ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος Κυριάκος Κυριάκος.
Η όλη κατάσταση προκαλεί προβληματισμό στους επιτελείς της Φώφης Γεννηματά που αναζητούν τρόπο να ανταποκριθούν στο αυτονόητο. Οτι δεν μπορεί το Κίνημα Αλλαγής να έχει εκλέξει 9 νέους βουλευτές που ενώ διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με τους ψηφοφόρους τους και κάνουν εξαιρετική δουλειά στη Βουλή, να είναι εξαφανισμένοι από τα κανάλια.
- Αθήνα: Ποια είναι η μεγαλύτερη ευθεία στην Αθήνα – Γιατί θεωρείται «όαση» για τους οδηγούς
- Η λαμπερή θλίψη του «Fatherland» – Ένα road movie για τον Τόμας Μαν και την κόρη του
- Ελλάδα, Κύπρος Ιταλία και Ισπανία, αντιμετωπίζουν μείωση στη ζήτηση για καλοκαιρινά ταξίδια – Ποιος ο λόγος
- Σοκάρει πρώην παίκτης της Ρεάλ: «Έπινα 70 μπύρες σε μία μέρα, πήγαινα μεθυσμένος στην προπόνηση»
- Ανακαινίζω: Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα – Οι δικαιούχοι
- Edmund Phelps: Πέθανε ο Νομπελίστας Οικονομικών 2006


