Δείτε πώς να μην κλαίτε όταν καθαρίζετε κρεμμύδια
Δε θα μπορούσε να είναι πιο απλό
Όταν κόβετε τη ρίζα του κρεμμυδιού, απελευθερώνεται θείο στον αέρα. Το θείο αναμιγνύεται με το οξυγόνο στην επιφάνεια των ματιών μας και δημιουργεί θειικό οξύ. Αυτό το οξύ στη συνέχεια μας αναγκάζει να δακρύζουμε.
Τι να κάνετε…
Για να μην κλαίτε, πρέπει να μην τεμαχίσετε την ρίζα του κρεμμυδιού. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να βγάλετε ολόκληρη την ρίζα από το κρεμμύδι με μια μεγάλη φέτα.
Δείτε στο σχετικό βίντεο επαγγελματίες γαστρονόμους πώς το κάνουν…
- Μεξικό: Δυο νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές
- Ο «ασθενής» Ραμζάν Καντίροφ, η Ουκρανία και ο Πούτιν
- Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν την Κυριακή του Πάσχα
- «Κλείδωσε» το Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης
- Τουρκία: Μπούμεραγκ το πάγωμα εξαγωγών στο Ισραήλ;
- Σάμος: Στον Εισαγγελέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της – Τον είχε χτυπήσει ξανά τα Χριστούγεννα