Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε τα πάντα για την προσωπική της ζωή

Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε τα πάντα για την προσωπική της ζωή

Η Λάουρα Νάργες είναι τελικά σε σχέση ή όχι; Απαντάει η ίδια...

Το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Λάουρας Νάργες, με εκείνη να αποφεύγει να σχολιάζει τα όσα ακούγονται, μιας και προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους σε αυτό το κομμάτι της ζωής του.

View this post on Instagram

Happy World Radio Day! Δεν θέλω να ζήσω χωρίς το ραδιόφωνο! Τέλος! Θα τολμήσω να πω πως ίσως το αγαπώ πια ακόμα περισσότερο και από την τηλεόραση. Μου έλεγαν κάποτε, πριν ξεκινήσω, έμπειροι συνάδελφοι μου πόσο μαγικό και μοναδικό μέσο είναι και το τι απίστευτη σχέση μπορείς να χτίσεις με το κοινό σου. Τα τελευταία χρόνια το διαπίστωσα και εγώ η ίδια. Και με την ευκαιρία θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλί στους ακροατές του Music 89,2 που μας ακούν καθημερινά τα πρωινά και είναι εκεί για να μοιραζόμαστε μοναδικές στιγμές μαζί. Το τι γέλιο έχω ρίξει με τα μηνύματα σας ( και όχι μόνο) νομίζω το ακούτε… Δεν περιγράφεται το συναίσθημα που νιώθω για το γεγονός που είμαστε μια τόσο ωραία ΠΑΡΕΑ. Σας αγαπώ πολύ! Και σας ευχαριστώ που με πήρατε στην αγκαλιά σας. Χρόνια μας πολλά! ___________________________________________<3 #worldradioday @music89.2 #iloveyouguys

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

Τι απαντά η ίδια;

Η ξανθιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται διάφορες στιγμές από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Αυτή τη φορά, η Λάουρα Νάργες θέλησε να δώσει απάντηση στα ερωτήματα των followers της και έτσι ζήτησε να της στείλουν όλες τις απορίες τους. Μεταξύ αυτών λοιπόν υπήρχε και η ερώτηση σχετικά με την προσωπική της ζωή. Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε με κάθε ειλικρίνεια ότι είναι μόνη της αλλά ευτυχισμένη αυτή την περίοδο και ότι έχει να κάνει σοβαρή σχέση περίπου 1,5 χρόνο. Παράλληλα παρακίνησε τους διαδικτυακούς φίλους της να μην ακούνε τα όσα λέγονται κατά καιρούς.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024