Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εδώ θα δεις πληροφορίες για την προηγούμενη ζωή σου

Εδώ θα δεις πληροφορίες για την προηγούμενη ζωή σου

Η επιλογή σου αυτή μπορεί να είναι ένδειξη για το κάρμα που έχεις

Υπάρχουν συγκεκριμένοι τομείς, που όσο κι αν προσπαθείς, τα προβλήματα δε λύνονται; Μήπως έχεις «ανεξόφλητους λογαριασμούς» από το παρελθόν και γι’ αυτό δοκιμάζεσαι τώρα; Ενδεχομένως σε μια προηγούμενη ζωή σου να έκανες κάποια λάθη, που σέρνεις και στην τωρινή κι αν δεν τα διορθώσεις, δε θα προχωρήσεις μπροστά.

Δες προσεκτικά τις χιονονιφάδες της κεντρικής φωτογραφίας και διάλεξε αυτή που συγκέντρωσε πιο πολύ την προσοχή σου.

Εάν επέλεξες την 1η

ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Σε μια προηγούμενη ζωή, έμεινες για πάρα πολύ καιρό μόνος κι ο εαυτός σου ήταν η καλύτερη συντροφιά σου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τώρα σου αρέσουν οι σχέσεις και θα έκανες το οτιδήποτε για να αποτρέψεις τη διάλυσή της.

Συχνά, εξιδανικεύεις ή επικεντρώνεσαι μόνο στα θετικά στοιχεία του άλλου ατόμου και πιστεύεις ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν και επιμένεις να βρίσκεται δίπλα του, ακόμα και αν η σχέση έχει γίνει τοξική.

Μάλιστα, δίνεις μεγάλο αγώνα για να τη διατηρήσεις. Αυτό οφείλεται στο φόβο σου να μην ξαναμείνεις μόνος ή ότι δεν είσαι επιθυμητός/η στους άλλους. Το να μάθεις να εντοπίζεις τα σημάδια και να αντιδράς ανάλογα θα σε γλιτώσει από τον πόνο, τη θλίψη και την απογοήτευση. Και δε μιλάμε μόνο για τις ερωτικές, αλλά όλων των ειδών τις σχέσεις σου.

Εάν επέλεξες την 

ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΣΑΜΠΟΤΑΖ

Σε μια προηγούμενη ζωή, επειδή αμφέβαλλες για σένα και τις ικανότητές σου, ρωτούσες συνεχώς την άποψη άλλων ανθρώπων και ανάλογα έπραττες, όμως τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Αυτό σε έκανε να μην εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου ούτε τότε, ούτε όμως και τώρα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να «εργαστείς» πάνω σε αυτό το θέμα. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο να μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρεις μια απόφαση, παράλληλα όμως, θυμήσου κι όλες τις επιτυχημένες και σοφές ενέργειες που έκανες στο πρόσφατο παρελθόν σου. Επιπλέον, μην ζητάς από όποιον βρίσκεται γύρω σου τη γνώμη ή τις συμβουλές του γιατί θα σου προκαλέσει περισσότερη σύγχυση.

Εάν επέλεξες την 

ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Σε μια προηγούμενη ζωή, έπεσες θύμα εξαπάτησης ή εκμετάλλευσης ή έκανες επιλογές που σου κόστισαν σε χρήμα ή σου προκάλεσαν στενοχώρια και θλίψη. Μάλιστα, έφτασες σε σημείο να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι άξιος εμπιστοσύνης και ποιος όχι, καθώς αυτός/η που πίστευε, σε πρόδωσε.

Τώρα, τραβάς ανθρώπους που θα δοκιμάσουν την εμπιστοσύνη σου. Το κλειδί είναι να δώσεις προσοχή στο ένστικτό σου, που θα σε προειδοποιήσει, ανεξάρτητα από την εικόνα που δείχνει κάποιος/α.

Φαίνεται από την αρχή, αν είναι ακέραιος/η και αξιόπιστος/η, αρκεί να μπορείς να το διακρίνεις. Αν πάλι δε μπορείς να τον/ην καταλάβεις, περίμενε λίγο καιρό και μέσα από την καθημερινή τριβή θα τον/ην γνωρίσεις καλύτερα σαν χαρακτήρα.

Πηγή: astrology.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024