Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Kate Middleton: Δείτε τα πράγματα που παίρνει πάντοτε μαζί της

Kate Middleton: Δείτε τα πράγματα που παίρνει πάντοτε μαζί της

Κι όλα αυτά μέσα σε μια τσάντα

H βασιλική οικογένεια είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο γνωστές οικογένειες στον κόσμο, με τα μέλη της να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των media. Από τις πρώτες λέξεις που είπε ο πρίγκιπας George, μέχρι την αποχώρηση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όλος ο κόσμος μοιάζει να ανυπομονεί να μάθει τα νέα του Buckingham.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ήταν αυτοί που βρέθηκαν πρόσφατα στα «royal news» καθώς φημολογείται ότι σύντομα πρόκειται να ανακοινώσουν κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις: επερχόμενη επίσκεψη στην Αυστραλία στο πλαίσιο της περιοδείας για την ανάκαμψη από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Την ίδια ώρα όμως διέρρευσαν, σύμφωνα με το βιβλίο της Marcia Moody Kate: A Biography, τα 4 πράγματα που κουβαλάει πάντα η Δούκισσα Catherine στην τσάντα της.

Ποια είναι τα εν λόγω αντικείμενα; Ένας μικρός καθρέφτης, blotting papers, ένα μαντήλι και ένα lip balm. Όταν ταξιδεύει, η Kate Middleton κουβαλάει ένα επιπλέον αντικείμενο: τη δική της φωτογραφική μηχανή Canon.

«Δεδομένου ότι ήταν πάντα ενεργή φωτογράφος, πήρε τη δική της φωτογραφική μηχανή Canon για να μαζέψει κάποιες προσωπικές εικόνες» γράφει η Marcia Moody για τη Δούκισσα του Cambridge.

Only in

Ειδικός αναλυτής στο in: Παγίδευσε η Μοσάντ τους βομβητές της Χεζμπολάχ σε συνεννόηση με την προμηθεύτρια εταιρεία;

Η έκτακτη μαζική αγορά τηλεειδοποιητών από την λιβανέζικη οργάνωση για να αποφεύγει δολοφονίες από drones και πυραύλους μέσω στιγμάτων κινητών κι οι αναφορές Ελλήνων ειδικών. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μυστική επιχείρηση του Ισραήλ ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024