Η Στεφανία Λυμπερακάκη ως είναι η φετινή πρόταση της Ελλάδας για τη Eurovision. Γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2002 στην Ουτρέχτη. Έχει ελληνική καταγωγή, συγκεκριμένα από το χωριό Σοφικό Διδυμοτείχου. Υπογράφει ως Stefania.
https://www.instagram.com/p/B8Hee2Kp6pn/
https://www.instagram.com/p/B6yTsCTJBPx/
Αναδρομή
Το 2013, σε ηλικία 11 ετών συμμετείχε στο ολλανδικό Voice Kids και προχώρησε μέχρι το στάδιο των battles. Η συμμετοχή της της άνοιξε την πόρτα για την ολλανδική παιδική χορωδία Kinderen voor Kinderen, στην οποία παρέμεινε για δύο χρόνια.
Έπειτα από τρία χρόνια αργότερα, επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Ολλανδία στη Eurovision Junior, ως μέλος του συγκροτήματος Kisses. Τα κορίτσια ερμήνευσαν το τραγούδι “Kisses and Dancin’ και κατέλαβαν την 8η θέση ανάμεσα στις 17 συνολικά συμμετοχές.
Είχε κάνει τις δικές τις διασκευές γνωστών τραγουδιών, γεγονός που άρεσε πάρα πολύ στον κόσμο του YouTube με αποτέλεσμα να έχει πάνω από 50.000 followers σε αυτό, τη στιγμή που στο Instagram την ακολουθούν 250.000!
Τα Καλοκαίρια πάει διακοπές οικογενειακά στην Ελλάδα.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.