Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για την απώλεια του φίλου του

Ήταν μια πληροφορία που τη μοιράστηκε στη συνέντευξη που έδωσε

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη μιλώντας για την παράσταση «Πόλεμος και Ειρήνη» που παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια που στιγμάτισε την ζωή του σε ηλικία 24 ετών.

Η περιφραφή του

«Μετά την εφηβεία άρχισα να συνειδητοποιώ τι θέλω να κάνω στη ζωή μου» . «Το θέατρο δεν ήταν μονόδρομος γιατί προσπάθησα να σκεφτώ μια εύκολη λύση, η οποία ήταν ίσως πιο κουτή αλλά και σοφή επιλογή. Να πάω να σπουδάσω μάρκετινγκ, κάτι το οποίο αν μη τι άλλο μέσα στα χρόνια και τις αγορές έδινε περισσότερες θέσεις εργασίας. Ευτυχώς Παναγία μου δεν το ακολούθησα».

«Η αδελφή μου ζωγραφίζει, συγκεκριμένα κάνει μαγικά tatoos, ο αδελφός μου έχει μια ροκ μπάντα και ο μικρότερος αδελφός μου είναι ηθοποιός στην Αγγλία. Η σχέση μας ήταν πάντα πολύ αγαπημένη και ήταν σημαντικό για εμένα πάντα να είναι καλά, τα αγαπάω πολύ βαθιά τα αδέλφια μου» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.

Η απώλεια

Περιέγραψε τα χρόνια που ήταν στον στρατό λέγοντας: «Μια χαρά τα χρόνια εκείνα. Ωραία, εποικοδομητικά και δύσκολα. Ήταν μια συγκυρία πραγμάτων, στα προσωπικά μου είχα κάποια θέματα αλλά κυρίως έχασα τον καλύτερο μου φίλο τότε σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα με μοτοσικλέτα” ανέφερε.

«Ήταν δύσκολο στην ψυχολογία ενός 24χρονου να κατανοήσει την απώλεια από την απόσταση. Μα και ο Γιώργος ακόμα εδώ να ήταν, πάντα, μηχανή θα οδηγούσα. Δεν σταματάει αυτό. Ο φόβος δημιουργεί τον σεβασμό. Αν οδηγάς μηχανή γιατί νομίζεις πως έχεις βρει ταυτότητα είναι σαν να έχεις Instagram γιατί νομίζεις πως κάτι γίνεται» συμπλήρωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024