Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς : Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εφιαλτική νύχτα

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς : Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εφιαλτική νύχτα

Συγκλονισμένοι παραμένουν, όπως είναι απολύτως λογικό, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, μετά τον εφιάλτη που έζησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν και έπεσαν θύματα ληστείας μέσα στο σπίτι τους, στη Νέα Ερυθραία

Συγκλονισμένοι παραμένουν, όπως είναι απολύτως λογικό, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, μετά τον εφιάλτη που έζησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν και έπεσαν θύματα ληστείας μέσα στο σπίτι τους, στη Νέα Ερυθραία.

Οι τραγουδιστές είναι ευτυχώς καλά στην υγεία τους, όμως -όπως δηλώνουν- συγκλονισμένοι.

«Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε συγκλονισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά» ήταν το μήνυμα του Διονύση Σχοινά, όπως μεταφέρει ο ΑΝΤ1.

Νύχτα τρόμου για το ζευγάρι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τέσσερις ενόπλους, οι οποίοι φαίνεται να γνώριζαν το σπίτι όπου μένουν οι δύο διάσημοι τραγουδιστές, καθώς και ότι η κ. Γαρμπή εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ληστές είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν πότε θα επέστρεφε η αγαπημένη τραγουδίστρια από το κέντρο.

Όταν εκείνη επέστρεψε, περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητό της και την ώρα που κατέβηκε, εμφανίστηκαν μπροστά της, την αιφνιδίασαν και την ακινητοποίησαν.

Οι δυο κρατούσαν πιστόλια, με τα οποία την απείλησαν και την ανάγκασαν να τους ανοίξει με τα κλειδιά της για να μπουν στο σπίτι. Εκεί βρισκόταν ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος φυσικά δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε.

Όταν όμως άκουσε τη φασαρία, κατέβηκε στο σαλόνι και τότε ήρθε αντιμέτωπος με τον τρόμο: οι τέσσερις κουκουλοφόροι απειλούσαν με όπλο την Καίτη Γαρμπή.

Οι δράστες τον έδεσαν και απειλώντας συνεχώς με όπλο τη σύζυγό του, του ζητούσαν να τους πει πως θα ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση, οι ληστές του είπαν «αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι».

Οι ληστές πήραν μικρό χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα από το σπίτι του ζευγαριού κι έφυγαν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024