Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με αυτά τα ζώδια θα ταξιδεύεις συνέχεια!

Με αυτά τα ζώδια θα ταξιδεύεις συνέχεια!

Είναι τέλεια ειδικά για σύντροφοι

Αυτά τα τρία ζώδια είναι τέλεια αν θες να έχεις καλοπέραση, χαλαρούς ρυθμούς, περιπέτεια και φυσικά συχνές εναλλαγές και ελάχιστη βαρεμάρα. Δώσε μια ευκαιρία έστω σε ένα από αυτά.

Κριός

 Είναι παρορμητικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση και τόλμη, νιώθει πάντα την ανάγκη να ζήσει έντονα  και ειδικά όταν είναι ερωτευμένος. Ο ανταγωνισμός του τον κάνει πιο περιπετειώδη και ενδιαφέρον σε εσένα. Τα ταξίδια για αυτόν γίνονται σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά.

Θέλει να κάνει το κάθε ραντεβού με την σύντροφό του ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο. Είναι επίσης ιδιαίτερα γενναιόδωρος και δεν θα διστάσει να πληρώσει τα έξοδα για να κάνουν skydiving. Για τον Κριό η διασκεδαστικές εμπειρίες είναι πολύτιμες.

Δίδυμος

Θέλει να περνάει καλά και να μην τον πιέζει κανένας. Αν κάποιος τον περιορίσει ξενερώνει. Ακριβώς όπως ο Κριός, είναι παρορμητικό ζώδιο και επειδή πάντα ζει τη στιγμή προτιμούν να ακολουθούν τα ένστικτά τους παρά να λειτουργούν βάση σχεδίου.

Δε μπορείς να αναμένεις συγκεκριμένη συμπεριφορά μαζί του. Σκέψου να πηγαίνεις για ταινία με τον Δίδυμο σύντροφό σου. Τώρα, ξανασκέψου το. Πιθανότατα να καταλήξεις να διασκεδάζεις σε ένα club ή σε μία πτήση για τη Ρώμη πριν ολοκληρωθεί η βραδιά. Αγαπούν να πηγαίνουν με ροή και θέλουν να παρασύρουν σε αυτό και την αγαπημένη τους.

Τοξότης

Θέλεις ταξίδια; Βρήκες το κατάλληλο ζώδιο. Τοξότης. Θα μπορούσε να ταξιδεύει κάθε μέρα. Δε μπορεί τη ρουτίνα. Δεν μπορείς να δαμάσεις έναν Τοξότηκαι όλη η ακούραστη ενέργειά του οδηγεί σε αυτοσχεδιασμούς και αποφάσεις της στιγμής.

Θα βρει κάποιον που θα έχει πολλά κοινά μαζί του. Μόνο τότε θα κάνει σχέση και είναι περισσότερο χαρούμενος όταν έχει την παρέα μιας συντρόφου που τον ακολουθεί και έχει την ίδια ζωτικότητα με εκείνον. Ζει για τη φύση και τα αχαρτογράφητα μέρη. Σου αρέσει η ιδέα ενός roadtrip χωρίς χάρτη; Τότε βγες με έναν Τοξότη.

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024