Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Τι σχεδιάζει ο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με την Ξάνθη

Ολυμπιακός : Τι σχεδιάζει ο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με την Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη το Σάββατο και ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την ακριτική ομάδα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο την Ξάνθη για την 22η αγωνιστική της Super League και θέλει μόνο νίκη μετά την απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν μόνο τρίποντο και παράλληλα «γκέλα» του ΠΑΟΚ, προκειμένου να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει τα πρώτα πλάνα του για το ματς με την ακριτική ομάδα, με το μόνο δεδομένο μέχρι στιγμής να είναι ότι ο Μαντί Καμαρά θα είναι εκτός, διότι θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών.

Από εκεί και πέρα ο πορτογάλος τεχνικός βλέπει τον Σεμέδο να επιστρέφει μετά το ματς με τον ΟΦΗ και την κόκκινη που είχε δεχτεί, ενώ η τετράδα στην άμυνα και μπροστά από τον Ζοσέ Σα θα αποτελείται από τους Ομάρ, Τσιμίκα, Μπα και Σεμέδο.

Η λογική λοιπόν λέει ότι, εφόσον λείπει ο Καμαρά, στο κέντρο θα αγωνιστούν δυο κεντρικοί μέσοι, ο Γκιγιέρμε και ο Μπουχαλάκης, ενώ μπροστά τους αναμένεται να αγωνιστεί ο Λοβέρα.

Από εκεί και πέρα, στα πλάγια θα είναι ο Μασούρας και ο Βαλμπουενά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού έχει και ο Σουντανί, ο οποίος, αν αγωνιστεί, θα πάρει τη θέση του Λοβέρα και θα παίξει ουσιαστικά ως δεύτερος επιθετικός.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024