Boλή τορπίλης του υποβρυχίου ΚΑΤΣΩΝΗΣ παρακολούθησε ο υφυπουργός άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής
Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού.
Βολή τορπίλης του υποβρυχίου ΚΑΤΣΩΝΗΣ παρακολούθησε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.
Συγκεκριμένα ο υφυπουργός συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λυμπέρη ΠΝ, επιβιβάστηκε στο υποβρύχιο «ΚΑΤΣΩΝΗΣ», όπου παρακολούθησε βολή τορπίλης γυμνασίων, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της προγραμματισμένης εθνικής τεχνικής άσκησης «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ».
Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού.
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά
- «Το Ιράν σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Τραμπ», υποστηρίζει το Ισραήλ
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ο «εξευρωπαϊσμός» του ΝΑΤΟ – Η Ευρώπη, ο στόχος του 5% των αμυντικών δαπανών και το πολλαπλό κόστος
- Ο Έντουαρντ Φουρλόνγκ δεν θυμίζει σε τίποτα τον 13χρονο Τζον Κόνορ του Terminator
- Τρανπ: «Εξαφάνισε» τα μέλη της επιτροπής εκλογικής βοήθειας – Φόβοι για «χάος» στις ενδιάμεσες εκλογές
- «Η κλιμάκωση των ουκρανικών επιθέσεων καταφέρνει μόνο να παρατείνει τον πόλεμο», δηλώνει το Κρεμλίνο
- Άντζελα Δημητρίου: Αποχαιρέτησε την Μπόνι Τάιλερ με μια κοινή τους φωτογραφία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442