Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Αύξηση του μπάτζετ και ενίσχυση του ρόστερ χάρη στην αλλαγή φορολογίας

Παναθηναϊκός : Αύξηση του μπάτζετ και ενίσχυση του ρόστερ χάρη στην αλλαγή φορολογίας

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι άλλαξε η φορολογία στον επαγγελματικό αθλητισμό και ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να αυξήσει το μπάτζετ των πράσινων

Ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, έχει «πατήσει» για τα καλά στην πρώτη τετράδα και συνεχίζει να ανεβαίνει, παίρνοντας συνεχόμενα τρίποντα.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πιο διαλλακτικός όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, ενώ έδωσε την ευκαιρία στον Τσάβι Ρόκα να προχωρήσει σε μερικές σημαντικές προσθήκες.

Κομβικό ρόλο στα παραπάνω έχει παίξει και ο νέος φορολογικός συντελεστής του 22%, με τον οποίον ο Παναθηναϊκός κερδίζει περίπου 2 εκατ. ευρώ, τα οποία ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να διατεθούν για την αύξηση του μπάτζετ και την ενίσχυση του ρόστερ, σύμφωνα με τη Live Sport.

Το τριφύλλι λοιπόν από αρχικό σχεδιασμό των 5 εκατ. ευρώ έφτασε κοντά στα 7 εκατ ευρώ, ποσό σαφώς πιο άνετο για τον Τσάβι Ρόκα και τις κινήσεις που θέλει να κάνει για την ενίσχυση της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Καρλίτος θα αμείβονται με περισσότερα από 400.000 ευρώ, ενώ και οι Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης θα έχουν αυξημένες απολαβές σε σχέση με φέτος, κάτι που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο ποσό από την αύξηση του μπάτζετ θα πηγαίνει σε αυτούς.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024