Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τo bullying στους βουλευτές

Τo bullying στους βουλευτές

Δημιουργήθηκε μια εκρηκτική κατάσταση την Τρίτη το πρωί ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ και ως αποτέλεσμα είχε η κυβέρνηση να υποκύψει στον εκβιασμό.

Από το πρωί της Τρίτης οι βουλευτές της ΝΔ (κυρίως αυτοί που εκλέγονται στον Βορρά) λάμβαναν μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα για να «αντισταθούν» στην απόφαση για τιμωρία του ΠΑΟΚ και να ασκήσουν επιρροή στην κυβέρνηση ώστε να μην υπάρξει καμία ποινή.

«Το μπούλινγκ ήταν κυκλωτικό», όπως είπε ένας γαλάζιος βουλευτής από τη Βόρεια Ελλάδα, τη στιγμή που εκατοντάδες μηνύματα έφθαναν στα κινητά πολλών βουλευτών από διάφορες οργανώσεις και σωματεία οργανωμένων φιλάθλων.

Εις εξ αυτών μάλιστα, έδειχνε τα μηνύματα του κινητού του σε συναδέλφους του βουλευτές και σχεδόν όλα είχαν το ίδιο περιεχόμενο. Εγραφαν υποκοριστικά το όνομα του βουλευτή και τις φράσεις «τι θα κάνεις;» ή «θα αφήσεις τον ΠΑΟΚ να υποβιβαστεί;» και πάντοτε τελείωναν με την υπενθύμιση «εμείς σε εκλέξαμε βουλευτή, να το θυμάσαι».

Δημιουργήθηκε έτσι μια εκρηκτική κατάσταση την Τρίτη το πρωί ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ και ως αποτέλεσμα είχε η κυβέρνηση να υποκύψει στον εκβιασμό.

Τα εκβιαστικά αυτά μηνύματα συνεχίστηκαν και σε μέλη της κυβέρνησης που προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα, όχι κατ’ ανάγκη από τη Θεσσαλονίκη. Για παράδειγμα, ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Γ. Γεωργαντάς (από το Κιλκίς) δέχθηκε και αυτός ορισμένα μηνύματα στο κινητό του και είχε την τύχη (ή ατυχία, πείτε το όπως θέλετε) να απαντήσει και στα ανιστόρητα του Κυρ. Βελόπουλου στη Βουλή, που μπέρδεψε τον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας με την ποδοσφαιρική διαμάχη Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου και Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός τού υπενθύμισε ότι οι Ελληνες γνωρίζουν καλά ποια είναι τα εθνικά ζητήματα της χώρας. Ο Γιώργος Γεωργαντάς έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας το αυτονόητο: ότι δεν πρέπει να ανάγουμε θέματα όπως αυτό σε επίπεδο μεγαλύτερο από αυτό που πραγματικά είναι. Πάντως για να αποκαταστήσουμε την Ιστορία (και όχι έτσι όπως τα λέει ο κ. Βελόπουλος) ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία ξεκίνησε το 1991 από τη Σλοβενία για αποσχιστικούς λόγους.

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024